Θα μοιράσουν αγροτικά προϊόντα την Πέμπτη στην Νεάπολη.

Κόσμος παίρνει δωρεάν φρούτα και λαχανικά σε λαϊκή αγορά, Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016. Παραγωγοί και πωλητές των λαϊκών αγορών στον Κολωνό, στη συμβολή των οδών Λένορμαν και Επιδαύρου σε μια εκδήλωση διαμαρτυρίας μοίρασαν λαχανικά και φρούτα δωρεάν στον κόσμο. Οι λαϊκές αγορές θα μείνουν κλειστές την Τετάρτη 27 και την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου καθώς η Πανελλαδική Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Πωλητών Λαϊκών Αγορών αποφάσισε την παρουσία τους τα μπλόκα των αγροτών. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΒΑΤΙΚΙΩΤΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ :

Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου ημέρα της Πανελλαδικής απεργίας στη συγκέντρωση στην πλατεία της Νεάπολης στις 11:30 οι παραγωγοί λόγω μη λειτουργίας της Λαικής Αγοράς, θα μοιράσουν προιόντα σε οικογένειες . Η συμμετοχή όλων και η στήριξη αυτού του αγώνα αφορά το μέλλον όλων.

Για σένα που σκέπτεσαι για το αν θα συμμετέχεις η όχι, για να μην χάσεις το μεροκάματο σου σκέψου ότι σε λίγο δεν θα μπορείς να έχεις ανοιχτή την επιχείρηση σου διότι τα νέα μέτρα αγγίζουν και εσένα. Όλοι αγωνιζόμαστε για ένα κοινό σκοπό το δικαίωμα στην επιβίωση. Αν δεν γνωρίζεις ενημερώσου, ρώτησε και στήριξε τον αγώνα .

Την ημέρα αυτή παίρνουμε καφεδάκι και νεράκι από το σπίτι μας και είμαστε όλοι μαζί σε αυτόν τον αγώνα.

Η Βούλα Πατουλίδου κάποτε είχε πει ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !!

Εμείς λέμε σήμερα ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !!

Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Αγώνα Βατίκων.