Κοπή πίτας Συλλόγου Φίλοι της Μουσικής «Η Ταϋγέτη».

Δελτίο Τύπου

Με αθρόα προσέλευση και τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας έναντι της Covid-19, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14/3 η κοπή πίτας του Συλλόγου Φίλοι της Μουσικής «Η Ταϋγέτη».

Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος του Ιερού Ναού του Οσίου Νίκωνα Σπάρτης π. Αθανάσιος Σπηλιώτης. Ακολούθως το λόγο έλαβε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βερονίκη Λέκκα, η οποία αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ενημέρωσε για τις μελλοντικές δράσεις του συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Βερούτης και ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που παρευρέθηκαν στην κοπή της πίτας μας, ενώ θέλουμε να απευθύνουμε ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον ΑΣΕΕ Αμυκλών «Λακωνία» για την προσφορά των χυμών που προσφέρθηκαν κατά την εκδήλωση.

Επιγραμματικά η «Ταϋγέτη» προγραμματίζει τα εξής:

Απρίλιος:

Παράδοση αρχείου του αείμνηστου Μιχάλη Μαχαίρα, το όνομα του οποίου φέρει και η τετράφωνη μικτή χορωδία του συλλόγου, σε αντιπροσωπεία της βιβλιοθήκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών για να εκτίθεται πλέον δημόσια στο κοινό.

Μάιος:

Μουσική εκδήλωση για τη γιορτή της μητέρας

Ιούνιος:

Γιορτή νεολαίας

Οκτώβριος:

Καλλιτεχνικές επετειακές εκδηλώσεις για την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση χρηματοδοτούμενες από την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε Σπάρτη, Καλαμάτα και Τρίπολη με την σύμπραξη δυο ακόμα χορωδιών.

Νοέμβριος:

Καλλιτεχνική εκδήλωση αφιερωμένη στη Μάχη των Θερμοπυλών με την σύμπραξη της χορωδίας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με την υποστήριξη του Δήμου Σπάρτης.