Μέχρι τις 13 Απριλίου οι αιτήσεις για τα μαθήματα υφαντικής στο Γεράκι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γερονθρών γνωστοποιεί την έναρξη μαθημάτων εκμάθησης της υφαντικής τέχνης από έμπειρες δασκάλες/γνώστριες της παραδοσιακής υφαντικής τέχνης του Γερακίου.
Η λειτουργία πειραματικής δομής διδασκαλίας της υφαντικής τέχνης στοχεύει στη διάσωση της παράδοσης και τη διαιώνιση της τέχνης των γερακίτικων υφαντών και υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Ευρώτα και τον Αναπτυξιακό Οργανισμό ΟΤΑ «Πάρνωνας Α.Ε.».
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή σε δύο τμήματα διάρκειας πέντε (5) ωρών το καθένα, ένα πρωινό και ένα απογευματινό. Ο κύκλος διδασκαλίας θα έχει συνολική διάρκεια εκατόν είκοσι (120) ωρών, για κάθε ένα από τα δύο τμήματα και θα λάβει χώρα στο ισόγειο του Δημοτικού Ξενώνα Γερακίου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν σχετική Δήλωση Συμμετοχής και να την αποστείλουν έως 13/04/2022 στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] ή στην έδρα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γερονθρών στο Γεράκι. Η δήλωση, όπως φαίνεται παρακάτω, μπορεί να εκτυπωθεί να συμπληρωθεί και να αποσταλεί στο πλαίσιο του ορισμένου χρόνου.
Μπορεί, επίσης, να παραληφθεί και να κατατεθεί στο γραφείο πληροφοριών (ισόγειο) της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, όπως και στο γραφείο πληροφοριών του Δημαρχείου Ευρώτα (Σκάλα Λακωνίας).
Λόγω περιορισμένων αριθμών θέσεων, η διαδικασία επιλογής θα διενεργηθεί βάσει μοριοδότησης.
Ο εξοπλισμός και τα αναλώσιμα (νήματα) παρέχονται δωρεάν.
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία παρακαλούμε να επικοινωνείτε με την Γενική Γραμματέα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γερονθρών,  κα Ευαγγελία Κοντογεώργου, στο τηλέφωνο: 6936815850
 
Εκ του Δ.Σ.