Με επιτυχία η εκδήλωση της Ταϋγέτης μετά από δυο χρόνια

Δελτίο Τύπου

Με ιδιαίτερη επιτυχία και αθρόα προσέλευση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Μαΐου η εκδήλωση μετά από δυο χρόνια εξαιτίας της πανδημίας, του Συλλόγου Φίλοι της Μουσικής «Η Ταϋγέτη»

Το φιλόμουσο κοινό της Σπάρτης κατέκλυσε την αίθουσα του κέντρου «Αmi», ενώ είχε την ευκαιρία να απολαύσει τον καφέ και το γλυκό του υπό τους ήχους της τετράφωνης μικτής χορωδίας του συλλόγου με την επωνυμία «Μιχάλης Μαχαίρας».

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο πρόσωπο της μητέρας, για αξία της οποίας μίλησε το μέλος του συλλόγου και εκπαιδευτικός κ. Ελένη Τσάχαλη – Λαδά.

Το κλείσιμο της βραδιάς, είχε αναλάβει ο αγαπημένος όλων Νίκος Ψυχογιός που απέδωσε στο πιάνο γνωστά αγαπημένα ελληνικά τραγούδια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι αντιπεριφερειάρχες Λακωνίας κ. κ. Νίκωνας Τζινιέρης και Θεόδωρος Βερούτης, ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας, οι αντιδήμαρχοι Σπάρτης κ. κ. Γεωργία Δεδεδήμου και Γεωργία Ζαχαράκη, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Σπάρτης κ. Σταύρος Αργειτάκος και η περιφερειακή σύμβουλος κ. Ντία Τζανετέα.

Ως Σύλλογος αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας και όσους στηρίζουν τις προσπάθειές μας όλα αυτά τα χρόνια και μας επιτρέπουν να συνεχίζουμε ακούραστα να υπηρετούμε τον πολιτισμό.