Νέα Παγκόσμια διάκριση για το Βιολογικό Λακωνικό Ελαιόλαδο

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΝ – Το 2ο παγκοσμίως καλύτερο ελαιόλαδο Flavored evoo (EVOOWR)από τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου.

11 / 1 / 2018…. Μόλις ανακοινώθηκε μια από  τις μεγαλύτερες διακρίσεις μας παγκοσμίως !!

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΝ Flavored evoo

Το 2ο καλύτερο Flavored evoo σε όλο τον κόσμο ,για το 2017, βάσει της διεθνούς κατάταξης του EVOOWR, ανεβάζοντας την Ελλάδα στην 2η θέση παγκοσμίως στην κατηγορία αυτή !!

Ανάμεσα………

Σε 7952 δείγματα ελαιολάδων παγκοσμίως…..

Σε 39 διεθνείς διαγωνισμούς από όλο τον κόσμο…..

Από 28 ελαιοπαραγωγούς χώρες

WORLD RANKING EXTRA VIRGIN OLIVE OILS 2017

Δημοσιεύτηκε, από την World Association of Writers and Journalists of Wines and Spirits η παγκόσμια λίστα «Evoo World Ranking 2017” , που ουσιαστικά περιέχει όλα τα ελαιόλαδα, που διακρίθηκαν σε διεθνείς διαγωνισμούς κατά το 2017 ,για την ποιότητα τους σε όλο τον κόσμο.

Eλήφθησαν υπόψιν 39 διεθνείς διαγωνισμοί από όλο τον κόσμο, οι οποίοι στο σύνολο τους εξέτασαν από ειδικούς γευσιγνώστες 7952 δείγματα ελαιολάδων για το 2017 , προερχόμενα από 28 χώρες παραγωγούς ελαιόλαδου.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου η κατάταξη του ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΝ flavored evoo ,στην 2η θέση παγκοσμίως στην κατηγορία RANKING OF THE BEST CondimentoFlavored Olive Oil 2017, στην λίστα του διεθνούς αναγνωρισμένου World Ranking of EVOO(EVOOWR), με 81,25 πόντους, ανεβάζοντας την χώρα μας στην κατηγορία αυτή, στην 2η θέση σε όλο τον κόσμο.

Η συγκεκριμένη παγκόσμια διάκριση αποτελεί το 75ο διεθνές βραβείο για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου οποίο αφιερώνω στην μνήμη του πατέρα μου, που ακριβώς σαν σήμερα, πριν 29 χρόνια, “έφυγε”