Ο Δήμος Σπάρτης απαντά…στα τοπικά ΜΜΕ..και οχι στον κ. Γ.Πουλοκέφαλο για το γεύμα των Σπαρταθλητών

 

Ο Δήμος Σπάρτης μετά την επίσημη ανακοίνωση του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Γιώργου Πουλοκέφαλου για την μη παράθεση γεύματος την Κυριακή στους Σπαρταθλητές με ανακοίνωση του “τα βάζει” με τα τοπικά ΜΜΕ που αναδείξανε το θέμα το οποίο επίσημα έφερε με επιστολή του ο κ.Πουλοκέφαλος στην δημοσιότητα.  (κλικ εδώ για την επιστολή Πουλοκέφαλου)

Παράλληλα τονίζει πως αυτοί που ανάδειξαν το θέμα του γεύματος (για τον Δήμο δηλαδή) τα τοπικά ΜΜΕ “επιδιώκουν συστηματικά να δυσφημίσουν και τη Σπάρτη και τον φοβερό Αγώνα”

Να υπενθυμίσουμε στον Δήμο πως και το Report24 αλλά και το Λακωνικό Δελτίο Ειδήσεων του BEST TV κάλυψε το Σπάρταθλον και την Τιτάνια προσπάθεια των Αθλητών από τα ξημερώματα  όπως επίσης και τις εκδηλώσεις….Αφιλοκερδώς με σκοπό και μόνο την προβολή των αθλητών, την διαφήμιση του Αθλήματους και του τόπου μας!!!

Για να μην Ξεχνιόμαστε… συντάκτες της επιστολής του Δήμου Σπάρτης!!!

Τα σχόλια δικά σας

Γιάννης Παυλάκος

 

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Σπάρτης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε απάντηση δημοσιευμάτων που αναρτήθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε τοπικές ιστοσελίδες σχετικά με τη μη παράθεση γεύματος στους Σπαρταθλητές τη Κυριακή, δηλώνουμε τα εξής: 

Κάποιοι αντί να χαίρονται για τη πολύ μεγάλη επιτυχία του 40ου ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ και των παράλληλων εκδηλώσεων, δεν μπορούν να κρύψουν τη στεναχώρια τους και αντί να συγχαρούν όσους μόχθησαν, επιδιώκουν συστηματικά να δυσφημίσουν και τη Σπάρτη και τον φοβερό Αγώνα! 

Σχετικά με τις επιπόλαιες κρίσεις όσων δήθεν ‘στεναχωρήθηκαν’ επειδή ο Δήμος Σπάρτης δεν παρέθεσε γεύμα τη Κυριακή στους Σπαρταθλητές, ας γνωρίζουν τα εξής: Αποφασίστηκε από κοινού με το ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ (και κατεγράφη στο μεταξύ μας Μνημόνιο Συνεργασίας), ότι τα χρήματα που θα δαπανούσαμε για τη παράθεση γεύματος την Κυριακή, να επενδυθούν στις ‘παράλληλες εκδηλώσεις’, στην τελετή λήξης και απονομής μεταλλείων του Σαββάτου, στην τεχνολογική αναβάθμιση των εγκαταστάσεων για την τελετή στην κεντρική Πλατεία, και σε ειδική εκδήλωση την Κυριακή το πρωί στο Στάδιο, με δώρα για όλους τους αθλητές.

Ο διεθνής σύνδεσμος ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, ούτως ή άλλως, μας είχε ενημερώσει από τον Ιούλιο, ότι είχε ήδη προγραμματίσει για τη Κυριακή, γεύματα για τους αθλητές στα ξενοδοχεία διαμονής τους στην Αθήνα, και όπως κάθε χρόνο, είχε προγραμματίσει (και παρέθεσε) επίσημο δείπνο το βράδυ της Δευτέρας στην Αθήνα!

Αφήνοντας πίσω αυτούς που συστηματικά προσπαθούν να δυσφημίσουν τη συνολική προσπάθεια και την μεγάλη επιτυχία, θέλουμε, ξανά να ευχαριστήσουμε θερμά για την συνδρομή τους:

Το κεντρικό team του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2022, τους κκ. Παπαδημητρίου, Πολυμέρη, Καλαντζάκο και Μπονέλη και όλους τους συνεργάτες τους,

•Τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού, Σταύρο Περγαντή

•Την Πρόεδρο του ΝΠΠΠ, Ευγενία Πρέβα 

•Τους Αντιδήμαρχους της Δημοτικής Αρχής, κκ. Ζαχαράκη, Καρλαύτη, Τριτάκη,  Δεδεδήμου, και Κανακάκο

•Τον Αστυνομικό διευθυντή κ. Βασίλη Τσιγαρίδη και τις αστυνομικές δυνάμεις της Πόλης μας για την ευταξία!

Την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τους Αντιπεριφερειάρχες κ.Νίκωνα Τζινιέρη και κ.Θεόδωρο Βερούτη, για την ευγενική τους χορηγία,

•Την ΒΙΑΝΕΞ για την ευγενική της χορηγία!

•Τις Υπηρεσίες Καθαριότητας και όλους τους εργαζόμενους σε αυτή!

•Τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού με επικεφαλής την κ. Ποτούλα Ορφανού

•Τους Σπαρτιάτες Δρομείς (συγχαρητήρια για τους υπεραθλητές μας που συμμετείχαν και τερμάτισαν)!

•Την κα. Τσιρώνη και τους γιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου 

•Το προσωπικό και τους νοσηλευτές του Νοσοκομείου μας

•Τους ηχολήπτες!

• Τα ΜΜΕ που προέβαλαν τον Αγώνα 

•To ARMY CLUB (Όθωνος-Αμαλίας) της Αθηνάς Ρουμελιώτη και του Κωνσταντίνου Φωτόπουλου, για τα πολύ περισσότερα βεγγαλικά που μας προσέφεραν δωρεάν για την τελετή λήξης, από αυτά που είχαν συμφωνηθεί.

Τα Σπαρτιατόπουλα που έτρεχαν δίπλα στους αθλητές και τους ενθάρρυναν πριν τερματίσουν!

•Όλους εσάς που με την παρουσία σας κατά μήκος της διαδρομής και στον τερματισμό από τα χαράματα του Σαββάτου, αγκαλιάσατε όλους τους αθλητές απ´ όλα τα κράτη!

•Τις κκ. Ελένη Τσουλόγιαννη και Αγγελική Δαλαμάγκα για τις πάρα πολλές ώρες εθελοντικής οργανωτικής δουλειάς τους και για τις ιδιαίτερα πλούσιες ‘Παράλληλες Εκδηλώσεις’. Η δουλειά τους ήταν καταλυτική.

Και φυσικά όλους τους αθλητές απ´ όλα τα κράτη, από τη Βουλγαρία μέχρι τον Καναδά, από τη Γαλλία μέχρι την Ιαπωνία, από το Ισραήλ μέχρι την Αργεντινή, από τη Τουρκία μέχρι τη Μεγάλη Βρετανία και τη Βραζιλία, από την Ουγγαρία μέχρι την Αμερική, που τίμησαν τον Αγώνα και τη Σπάρτη και που μόλις τερμάτισαν, με μεγάλη συγκίνηση φίλησαν τα πόδια του Λεωνίδα!  

Εκ του Δήμου