Ο Μουσικός Ομιλος Σπάρτης, συνεχίζει δυναμικά την χορωδιακή του δραστηριότητα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Μουσικός Ομιλος Σπάρτης, συνεχίζει δυναμικά την χορωδιακή του δραστηριότητα και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, με σειρά σημαντικών εκδηλώσεων.
Μετά την επιτυχή διοργάνωση και παρουσίαση της εκδήλωσης ΧΟΡΩΔΙΑΚΑ 2022, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Αρχαιολογικό Χώρο του Μυστρά, στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων μνήμης του Δ. Σπαρτης  ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΕΙΑ 2022, με προσκεκλημένες χορωδίες την Πολυφωνική Χορωδία Πατρών και τη Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου ο Μουσικός Ομιλος Σπάρτης ταξίδεψε στην Αθήνα.
Εκεί, στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη, παρουσίασε μαζί με τη Χορωδία Πολιτιστικού Ομίλου Λεμεσού και του Ορφέα Τρίπολης το πρωτότυπο έργο “Ες Άχραντον Χρόνον” της Κύπριας συνθέτριας και στιχουργού Anastasia Guy .
Το έργο συντέθηκε επετειακά, στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση και παρουσιάστηκε τον προηγούμενο Δεκέμβριο στο Παττίχειο Θέατρο της Λεμεσού, με συνοδεία σολίστ. Σοπράνο η Καλλιόπη Βέτα,Τενόρος ο Μάριος Ανδρέου και εξαμελούς Ορχηστρας.
Οι χορωδίες απέδωσαν ενα απαιτητικό έργο, αφιερωμένο στην ηρωική θυσία των αγωνιστών του 1821.
Αλλά οι εμφανίσεις της Μικτής Πολυφωνικής Χορωδίας του ΜΟΣ δεν σταματούν εδώ.
Σας περιμένουμε την Πέμπτη στις 16 Ιουνίου στις 21:00 στη φιλόξενη αυλή της Πνευματικής Εστίας Σπάρτης σε ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στη μελοποιημένη ποίηση.
Ελάτε να σιγογραγουδήσουμε αγαπημένες ελληνικές μελωδίες σε μία όαση δροσιάς στο κέντρο της Σπάρτης.
Για το ΔΣ
Ο πρόεδρος                                      Η γραμματέας
Αϊβαλιώτης Ευστράτιος                     Παπαδάκη Μαρία