Σε Μολάους και Ζάρακα ο Νεοκλής Κρητικός

ΣΕ ΜΟΛΑΟΥΣ & ΖΑΡΑΚΑ. ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ

Στους Μολάους πέρασα 8 πολύ σημαντικά χρόνια από τη ζωή μου. Υπηρέτησα ως Διευθυντής στη Χειρουργική Κλινική της Ν.Μ. Μολάων και δέθηκα με την τοπική κοινωνία, με φιλίες που θα κρατήσουν για πάντα. Ξεκίνησα από εκεί λοιπόν τη χθεσινή ολοήμερη περιοδεία. Πέρασμα από τις δημόσιες υπηρεσίες και σύντομη συνάντηση με το Δήμαρχο Ηρακλή Τριχείλη. Περπάτησα στους δρόμους της πόλης, επισκέφθηκα τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις, μίλησα με αρκετούς γνωστούς και φίλους.

Για τη συνέχεια, το πρόγραμμα περιείχε την απόκοσμης ομορφιάς περιοχή του Ζάρακα: Κρεμαστή, Λαμπόκαμπος, Χάρακας, Κυπαρίσσι, Ρειχιά.

Πολλά τμήματα της διαδρομής καταφέρνουν κάθε φορά να μου προκαλούν δέος και θαυμασμό. Οι θεόρατες βουνοκορφές του Πάρνωνα και οι απόκρημνες δαντελωτές ακτές διαμορφώνουν ένα μαγικό σκηνικό.

Στο βγαλμένο από παραμύθι καταπράσινο Κυπαρίσσι νιώσαμε σαν να σταμάτησε ο χρόνος, καθώς κοιτάζαμε τα χρώματα του δειλινού να καθρεφτίζονται στα κρυστάλλινα νερά.

Μια φωτογραφία με φόντο το απέραντο Μυρτώο -από το σημείο που βρεθήκαμε αγνάντευες μέχρι και τις Σπέτσες- επισφράγισε μια γεμάτη μέρα! Προχωράμε! Νεοκλής ΚρητικόςΓ Νεοκλής ΚρητικόςΒ Νεοκλής Κρητικός