Στην βουλη των Λορδων στο Λονδίνο ο Πετρος Δούκας

Στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο στη Βουλή των Λορδων βρίσκεται ο Δήμαρχος Σπάρτης Πετρος Δούκας ανεβάζοντας ενημέρωση στο προφίλ του στο Fb.

Αναλυτικά αναφέρει:

Τώρα στη Βουλή των Λόρδων στο Λονδίνο – με το Πανεπιστήμιο του Νόττινχαμ (εξαιρετική δουλειά απ’όλο το τημ του Πανεπιστημίου και την ακούραστη Καθηγήτρια Χρυσάνθη Γκάλλου), τον πρ. Υπουργό Δημόσιας Διοίκησης και νυν Μέλος (βουλευτή) της Βουλής των Λόρδων, Λόρδο Butler of Blockwell, τον Βαρώνο (Λόρδο) Tim Razzalle of Mortley (και αυτός Μέλος της Βουλής των Λόρδων), τον ανηψιό της Βασίλισσας Ελισσάβετ, George Earl (Κόμητα) του St. Andrews (και επόμενο Δούκα του Κεντ), κ.α.
Μαζί με κάποιους από τους πιό εξαίρετους ακαδημαϊκούς και ερευνητές της Σπαρτιατικής ιστορίας και πολιτισμού, μιλήσαμε για το διαχρονικό νόημα της Σπάρτης!

Ο Λόρδος Μπάτλερ με ξενάγησε στην Αίθουσα συνεδριάσεων της Βουλής των Λόρδων και μάλιστα την ώρα της συζήτησης των ερωτήσεων. Μου επεσήμανε ότι η Βασίλισσα ότι εθιμοτυπικά δεν επιτρέπεται να εισέλθει στη Βουλή των Κοινοτήτων παρά μόνο στη Βουλή των Λόρδων.

Επίσης στην Αίθουσα με τους τεράστιους πίνακες της Ναυμαχίας του και της Πανωλεθρίας του Βατερλώ, όπου κάθε φορά που επισκέπτεται ο Γάλλος Πρόεδρος της Βουλή, κάπως φροντίζουν να περάσει και από αυτή την Αίθουσα (για να θυμηθεί τις Γαλλικές ήττες)!!

• Γενικά, αυτά που μαζί οραματιζόμαστε, σχεδιάζουμε και ήδη έχουμε βάλει μπρος για τη πόλη και το Δήμο μας, την καθημερινότητα, τις υποδομές, τα έργα, την πνευματική ζωή και τον πολιτισμό, την αγροτιά και τον τουρισμό, τους νέους, τη τρίτη ηλικία, την πρόνοια για αυτούς που έχουν ανάγκη, αλλά και τη παγκόσμια λάμψη της Σπάρτης, είναι μοναδικά και θα ωφελήσουν όλες τις δημότισσες και τους δημότες!

Δεν θα κάνουμε πίσω σε κανένα ‘μέτωπο’!
Μαζί θα κάνουμε τη Σπάρτη το Δήμο που μας αξίζει.