Στον Εισαγγελέα Σπάρτης ο 52χρονος από την Μονεμβασιά

«Μουδιασμένοι» είναι οι κάτοικοι της Μονεμβασιάς μετά πρωτοφανές έγκλημα που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (07.05.2022). Ένας 52χρονος πάτησε και σκότωσε εν ψυχρώ με το αυτοκίνητό του, δύο 77χρονους που ήταν πάνω σε μηχανάκι, ενώ φέρεται να γύρισε για να τους αποτελειώσει…

Το πρωί της Δευτέρας (09.05.2022), ο 52χρονος οδηγός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τα όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (07.05.2022) στο κέντρο της Μονεμβασιάς. Σημειώνεται ότι πολλοί είναι αυτόπτες μάρτυρες που δηλώνουν ότι ακόμα δε μπορούν να συνέλθουν από το πρωτοφανές έγκλημα μπροστά στα μάτια τους.

Σε λεπτομέρειες γύρω από το αποτρόπαιο έγκλημα αναφέρθηκε ο αντιδήμαρχος της περιοχής Σταύρος Χρηστάκος, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (09.05.2022) στον ΣΚΑΪ. «Ο δράστης μπήκε αντίθετα το βράδυ του Σαββάτου στις 9.45 με μεγάλη ταχύτητα στο μονόδρομο, βγήκε στον δρόμο και χτύπησε ένα παπάκι που δύο συμπολίτες μας» περιγράφει, αναφερόμενος στα δραματικά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στη Μονεμβασιά.