“Τα Μυστικά της Ελαιοκομίας” Το πρώτο Webinar Σεμινάριο του ~ΓεωΖωή Παυλάκος~

Το πρώτο Σεμινάριο του ~ΓεωΖωή Παυλάκος~ είναι Γεγονός..!!!
“Τα Μυστικά της Ελαιοκομίας”
Μπορείτε να κάντε κράτηση στο site μας www.geozoi.gr και στον σύνδεσμο Σεμινάριο “Τα Μυστικά της Ελαιοκομίας”
Το Σεμινάριο “Τα Μυστικά της Ελαιοκομίας” είναι το πρώτο διαδικτυακό Σεμινάριο του ~ΓεωΖωή Παυλάκος~ και θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:00 το απόγευμα με ατομικό – προσωπικό link που θα σας αποσταλεί μέσα από την διαδικτυακή μας πλατφόρμα.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πρότυπο σεμινάριο ελαιοκομίας από τον Ειδικό Επιστήμονα Γεωπόνο, εξειδικευμένο στην Ελαιοκομια και παρουσιαστή εκπομπών Γιαννη Παυλάκο διάρκειας 4άρων ωρών καθαρής ύλης, συν μιας τουλάχιστον ώρας με ερωτήσεις και απαντήσεις αναπτύσσοντας διάλογο με τους συμμετέχοντες για την επίλυση όλων των αποριών.
Στόχος του σεμιναρίου είναι να κατανοήσει ο επαγγελματίας αλλά και ο ερασιτέχνης ελαιοκόμος τις βασικές δομές για την επιτυχημένη γεμάτη απόδοση καλλιεργητική σεζόν, να αναπτύξει νέες γνώσεις στην ανάπτυξη και την φροντίδα του ελαιώνα και να προσδώσει στην καλλιέργεια του τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.
Οι Βασικοί πυλώνες του Σεμιναρίου που θα αναλυθούν είναι:
Εισαγωγή σε μια επιτυχημένη καλλιεργητική σεζόν.
Τα βασικά στάδια της καλλιέργειας ανά εποχή
Κατάλληλη θρέψη της καλλιέργειας – Τροφοπονίες
Κατάλληλη φυτοπροστασία της καλλιέργειας – Εχθροί & Ασθένειες.
Ανάγκες εδάφους
Βασικές Λιπάνσεις
Διαφυλλικές Λιπάνσεις
Συνταγές Λίπανσης
Στάδια μέγιστης προσοχής
Επιτυχημένη Άνθηση
Επιτυχημένη Καρπόδεση
Αύξηση Ελαιοποίησης
Σωστή Συγκομιδή
Τελικό Ποιοτικό Αποτέλεσμα.
Διάλογος
Με την αγορά της συμμετοχής σας στο Ζωντανό Σεμινάριο θα σας αποσταλεί στο e-mail το λινκ για την παρακολούθηση του live σεμιναρίου με όλες τις λεπτομέρειες. Στο Τέλος του Σεμιναρίου θα σας αποσταλεί στη συνέχεια μέρος των πληροφοριών που αναλύθηκαν για να μπορείτε να τα αναγνώστε όποτε εσείς το θελήστε.
Κλείστε τώρα την συμμετοχή σας και αναπτύξτε τις γνώσεις σας σε ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα σεμινάριο που θα σας προσδώσει συμπυκνωμένη γνώση με απλά και κατανοητά λόγια για όλους ενώ θα σας βοηθήσει τα μέγιστα στην βελτίωση της καλλιέργειά σας και στην αύξηση του εισοδήματός σας!
ΚΛΕΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ – ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Το Σεμινάριο θα βιντεοσκοπηθεί και θα αποσταλεί στη συνέχεια για να  μπορεί να το παρακολουθήσει σε μαγνητοσκόπηση όποιος κάνει κράτηση και για κάποιο λόγο δεν θα το παρακολουθήσει ζωντανά.