Σοκ με την Δολοφονία του γνωστού Δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ

Είδηση σοκ το μεσημέρι της Παρασκευής (9/4) όπως έγινε γνωστό ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης!

Ο Γιώργος Καραϊβάζ βρισκόταν έξω από το σπίτι του και ένα μηχανάκι με δυο άτομα πέρασε από δίπλα του και o συνοδηγός τον δολοφόνησε πυροβολώντας τον 17 φορές!

Ο ένας από τους δυο φορούσε στρατιωτικά ρούχα, ενώ το σημείο έξω από το σπίτι του γνωστού αστυνομικού συντάκτη έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Στο σημείο βρίσκεται και ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο γνωστός αστυνομικός συντάκτης είχε τελειώσει νωρίτερα τη δουλειά του σε τηλεοπτική εκπομπή στο Star («Aλήθειες με τη Ζήνα») όπου εμφανίζεται και επέστρεφε στο σπίτι του στον Άλιμο.

Εκεί ο οι δράστες του είχαν στήσει ενέδρα και όταν βρήκαν την ευκαιρία τον «γάζωσαν» άδειαζοντας πάνω του μια γεμιστήρα. Στο σημείο βρέθηκαν 17 κάλυκες.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ βρέθηκε πεσμένος μπρούμυτα, έξω από το αυτοκίνητό του, στο παρκάκι κοντά στο σπίτι του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό οι δράστες να χρησιμοποίησαν σιγαστήρα.

Όπως μεταδίδουν τηλεοπτικά κανάλια ο άτυχος δημοσιογράφος δεν είχε θεωρήσει ότι υπήρχε απειλή για την ζωή του και έτσι δεν είχε ζητήσει αστυνομική προστασία από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα της επίθεσης με την Αστυνομία να τσεκάρει όλα τα ενδεχόμενα και να περνάει από «μικροσκόπιο» κάθε πληροφορία που φτάνει στα χέρια της.