Τρείς (3) νέοι ιατροί στη δύναμη της Ιατρικής Υπηρεσίας της ΝΜ Σπάρτης

Νέο Προσωπικό στο Γ.Ν. Λακωνίας – Ν.Μ. Σπάρτης

Τρείς (3) νέοι ιατροί στη δύναμη της Ιατρικής Υπηρεσίας της ΝΜ Σπάρτης

Παιδιατρική Κλινική

Ένας ακόμη ειδικευμένος ιατρός προστέθηκε στη δύναμη του ιατρικού προσωπικού της Παιδιατρικής Κλινικής ΝΜ Σπάρτης. Με τον νέο επικουρικό ιατρό, στην Κλινική υπηρετούν τρείς ειδικευμένοι ιατροί, ενώ σε τελικό στάδιο βρίσκεται η προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας όπου ο προγραμματισμός αφορά σε δυο ακόμη θέσεις μονίμων ιατρών ειδικότητας Παιδιατρικής.

Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική

Ανάληψη καθηκόντων έγινε και από τον νέο Μαιευτήρα–Γυναικολόγο. Σήμερα στη Μαιευτική- Γυναικολογική Κλινική της ΝΜ Σπάρτης υπηρετούν τέσσερις ειδικευμένοι ιατροί, ενώ αναμένεται σύντομα να ολοκληρωθεί η πρόσληψη ενός ακόμη μόνιμου ειδικευμένου ιατρού από την προκήρυξη ιατρών ΕΣΥ έτους 2021, όπου πλέον στην κλινική θα υπηρετούν πέντε ειδικευμένοι ιατροί.

Ορθοπεδική Κλινική

Στο ιατρικό προσωπικό της Ορθοπεδικής Κλινικής προστέθηκε ένας ακόμη ειδικευμένος επικουρικός ιατρός. Η ορθοπεδική Κλινική έχει στη δύναμή της τέσσερις ειδικευμένους ιατρούς, οι οποίοι καλύπτουν τις ανάγκες του τμήματος.

Προσλήψεις σε Νοσηλευτικό και Διοικητικό προσωπικό

Στο στάδιο ολοκλήρωσης της πρόσληψης, από την προκήρυξη 6Κ/2020, βρίσκονται ήδη :

Τρεις (3) ΤΕ Νοσηλευτικής

Μία (1) ΤΕ Μαιευτικής

Μία (1) ΤΕ Διαιτολογίας

Μία (1) ΠΕ Διοικητικού – Λογιστικού

Μία (1) ΤΕ Μηχανικών

Οι ανωτέρω νέοι εργαζόμενοι της Μονάδας αναμένεται να αναλάβουν σύντομα υπηρεσία, εφόσον τις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται η έκδοση του ΦΕΚ Διορισμού τους.

Η προσπάθεια συνεχίζεται εντατικά, καθώς το Υπουργείο Υγείας, η Διοίκηση της 6ΗΣ ΥΠΕ και η Διοίκηση του ΓΝ Λακωνίας συνεργάζονται ήδη, ώστε στις προσεχείς προκηρύξεις μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού να συμπεριληφθούν κενές οργανικές θέσεις των Νοσηλευτικών Μονάδων του Νομού μας.

Για το ΓΝ Λακωνίας

Η Διοικήτρια

Εύη Παπαγεωργίου