Υποψήφιος για την ΔΗΜ.ΤΟ Σπάρτης ο Κώστας Σκάγκος

Ανακοίνωση
Τοπικές Εκλογές –
Νέας Δημοκρατίας
Μετά από ένα κύκλο πτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών και αποκομίζοντας πλούσια εμπειρία ,ένας νέος κύκλος ζωής ανοίγει για μένα στη Σπάρτη τη γενέτειρα μου .
Ως Σπαρτιάτης γέννημα θρέμμα, αποφάσισα να επιστρέψω στην Παρτίδα μου, και να προσφέρω πλέον στον τόπο μου, με κάθε τρόπο !
Με την παρούσα μου επιστολή, σας δηλώνω την υποψηφιότητα του Προέδρου της Τοπικής της Νέας Δημοκρατίας, Σπάρτης, που θα πραγματοποιηθεί την 24η Οκτωβρίου 2021, ημέρα Κυριακή.
Η ψηφοφορία μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας.
Με το σκεπτικό και την πίστη, ότι οι τοπικές είναι τα κομματικά όργανα που αφουγκράζονται τις τοπικές κοινωνίες και διαμορφώνουν πολιτικές, ότι
είναι οι λαϊκές βάσεις που μπορούν κάτω από κατάλληλους χειρισμούς και διαδικασίες να περάσουν μηνύματα στα ηγετικά στελέχη των πολιτικών παρατάξεων και κυβερνήσεων, είναι υποχρέωση μας να συμμετέχουμε ενεργά για ένα καλύτερο αύριο και
καλώ όλα μέλη της Τοπικής Σπάρτης να ψηφίσουν με φυσική παρουσία αλλά και ηλεκτρονικά μέσω του συνδέσμου
Παράλληλα μπορούν να διαμορφώσουν και να βοηθήσουν πολύ περισσότερο, σε τοπικό επίπεδο τις πολιτικές στον Α’ και Β’ βαθμό της Αυτοδιοίκησης.
Το κλειδί της επιτυχίας και η λύση των προβλημάτων βρίσκεται στην εξωστρέφεια και την σύμπνοια της κοινωνίας.
Η ενότητα και η επικοινωνία μεταξύ των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου μας, είναι ένας άλλος παράγοντας, που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πρόοδο της τοπικής κοινωνίας και της εξέλιξής της.
Κλείνω διατυπώνοντας τις θερμές μου ευχαριστίες σε όσες κι όσους με προέτρεψαν , με στήριξαν και θα με στηρίξουν σε αυτήν την προσπάθεια,
η οποία ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα ήθελα να επισημάνω, ότι είναι συλλογική κι όχι ατομική !!!
Κωνσταντίνος Σκάγκος
Υποψήφιος Πρόεδρος
Τοπικής Σπάρτης
Νέας Δημοκρατίας