Όλα τα βλέμματα στην Καλαμάτα στην κεντρική ομιλία του Αντώνη Σαμαρά – Βίντεο

Στραμμένα στην Καλαμάτα είναι σήμερα όλων τα βλέμματα στην Πελοπόννησο και όχι μόνο, καθώς σε λίγες ώρες, στις 8 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της μεσσηνιακής πρωτεύουσας η μεγάλη πολιτική συγκέντρωση της ΝΔ με ομιλητή τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, η οποία θα σηματοδοτήσει την αυλαία της προεκλογικής περιόδου.

Μιας περιόδου που θα παρέμενε… βουβή, αν ο Αντώνης Σαμαράς δεν τολμούσε για μια ακόμη φορά να βγει μπροστά, κάνοντας τη διαφορά και δείχνοντας τον δρόμο. Έναν δρόμο δύσκολο. Τον δρόμο της αλήθειας, της παραδοχής, της προοπτικής και του μέλλοντος.

 

Ο πρώην Πρωθυπουργός ο οποίος με τη συνολική του στάση έχει σφραγίσει την ενότητα του κόμματος, θα πάρει ξανά στις πολιτικές του πλάτες τη ΝΔ, δίνοντάς την ώθηση που έχει ανάγκη ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης. Τα ζητήματα που απασχολούν όλους τους Έλληνες, όπως και εκείνα του νομού ειδικότερα, θα βρεθούν σε πρώτο πλάνο και θα έχετε την ευκαιρία να τα ακούσετε από τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά, στις 20:00 σε μια εκδήλωση που όμοιά της δεν έχει διοργανωθεί μέχρι τώρα και όχι μόνο σε πολιτικό επίπεδο.

Η ομιλία για την κάλυψη και μετάδοση της οποίας θα χρησιμοποιηθεί κάθε τελευταία τεχνολογία, θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση Best και το Best Hybrid και αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα όλων των Πελοποννησίων, καθώς πάρα πολλοί και από τους γύρω νομούς θα βρεθούν στην Καλαμάτα για να παρακολουθήσουν τη μοναδική συγκέντρωση του είδους της.