Ανακοίνωση ΟΕΒΕΛ για την αγορά ακινήτου από το Επιμελητήριο

Με μεγάλη μας χαρά ενημερωθήκαμε για την αγορά του κτιρίου της Τράπεζας της Ελλάδος από το Επιμελητήριο Λακωνίας την περασμένη Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022, οπότε και υπογράφτηκαν τα Συμβόλαια.

Η αγορά ενός ακινήτου για λογαριασμό του Επιμελητηρίου ήταν μια χρόνια ανάγκη προκειμένου αυτό να καλύψει τις στεγαστικές του ανάγκες στη λακωνική πρωτεύουσα, κάτι που μέχρι σήμερα το έκανε σε μισθωμένο κτίριο και για αυτόν ακριβώς το λόγο εδώ και αρκετό καιρό είχε ξεκινήσει η διαδικασία αναζήτησης ενός ακινήτου το οποίο όμως θα κάλυπτε κατά το δυνατόν περισσότερο τις στεγαστικές του ανάγκες.

Η απόκτηση ενός τέτοιου κτιρίου, το οποίο μάλιστα έχει και ιστορική αξία και συμβολική σημασία για την πόλη αποτελεί τεράστια επιτυχία του Προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Λακωνίας εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή μιας και το νέο οίκημα θα καλύψει πλήθος αναγκών και δραστηριοτήτων όπως η διοργάνωση συνεδρίων, η λειτουργία Κέντρου Δια Βίου Μάθησης, η οργάνωση νέων επιχειρηματικών μονάδων (λ.χ. νεοφυείς επιχειρήσεις), η εξυπηρέτηση των κλαδικών/συνδικαλιστικών οργανώσεων κ.ο.κ.

Είμαστε σίγουροι, πώς έπειτα από τις αναγκαίες παρεμβάσεις και με δεδομένο το «όραμα» των μελών της Διοίκησης του Επιμελητηρίου το κτίριο αυτό θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την πόλη μας καθιστώντας το ως ένα από τα ομορφότερα, σύγχρονα και λειτουργικά κτίριά της.