Για την φανέλα οι Σπαρτιάτες στην Δράμα

Με τους Κώστα Οικονόμου και Παναγιώτη Αποστολακο στον πάγκο και πορτιέρο τον Τάσο Τρακακη θα παραταχθεί η ΑΕ Σπάρτης στην Δράμα στον δύσκολο εκτός έδρα αγώνα.

Με καθαρή Σπαρτιατική αναφορά σε πάγκο και τέρμα ξέρουμε όλοι οτι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο και θα αγωνιστούν για την φανέλα οι τελευταίοι των Μοϊκανών που έμειναν 13 στο σύνολο.

Αυτό θέλουν και οι φίλαθλοι της ομάδας που φέτος έχουν γευτεί αρκετή πίκρα για την πολύ κακή πορεία και αν μη τι άλλο θα χειροκροτήσουν την προσπάθεια των ντοπιων παιδιών που καλούνται να βγάλουν τα κάστανα απο την φωτιά σε μια πολύ δύσκολη χρονική συγκυρία.

Δεν είναι άλλωστε και η πρώτη φορά που στα δύσκολα την ομάδα την στηρίζουν ντόπιοι τόσο εκτός όσο και εντός ομάδας είτε σε επίπεδο αγωνιστικό ειτε όχι.

Εμείς ευχομαστε καλη επιτυχία στα παιδιά.

Ο αγώνας της 33ης αγωνιστικής στη Δράμα με τον Δόξα είναι προγραμματισμένος για αύριο Κυριακή 20/5 με ώρα έναρξης 17:00.  Σε μια πολύ δύσκολη έδρα με την ανάγκη για βαθμούς να είναι πολύ μεγάλη είναι πολύ λυπηρό η ομάδα να ταξιδεύει με μια αποδυναμωμένη αποστολή 13 ποδοσφαιριστών (2 τερματοφύλακες) εκ των οποίων οι 8 ποδοσφαιριστές είχαν μέχρι σήμερα ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Γιάννης Παυλάκος