Δείτε την δημοσκόπηση της Καπα Research για την Λακωνία – Πελοπόννησο.

Μια μεγάλη δημοσκόπηση με αναφορά στην Πελοπόννησο ολοκληρώθηκε από την εταιρεία ΚΑΠΑ RESEARCH, όπως αντίστοιχα πραγματοποιήθηκε και για τις υπόλοιπες περιφέρειες της χώρας. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό και το χρονικό πλαίσιο αναφοράς της από τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι και τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου.

Απόψε σας αποκαλύπτουμε ολόκληρη την έρευνα και τα πολλά της σημεία που θα συζητηθούν και που φυσικά αποτελούν την καταγραφή των απόψεων των πολιτών.

Τα θέματα και τα αποτελέσματα της έρευνας προσεγγίζουν όλο το πλαίσιο των ζητημάτων που απασχολούν τους πολίτες, από ερωτήματα για την καθημερινότητά τους την τοπική θεματολογία και όχι μόνο, αφού υπάρχουν ερωτήσεις και για τα κεντρικάκοινωνικά και πολιτικά ζητήματα.

Ζήτημα πως η ικανοποίηση από τη ζωή στην περιοχή είναι λίγο παραπάνω από το 50% με την ανασφάλεια και τον θυμό να κυριαρχούν ως συναισθήματα και τα σημανικότερα προβλήματα να είναι η ανεργία, η φτώχεια και οι δομές υγείας.

Βέβαια, αντικείμενο βασικό οι απόψεις των πολιτών για τους πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς στην Πελοπόννησο, όπως και τα όσα σημειώνουν για τα κόμματα.

Για τον Περιφερειάρχη η δημοτικότητα είναι στο 53,5% μάλλον αρνητική/αρνητική, ενώ 34,5% θετική/μάλλον θετική, ενώ το 1/3 των ερωτηθέντων σημειώνει πως επιιυμεί να επανεκλεγεί ο κ. Τατούλης.

Ακολουθούν μετρήσεις των βουλετών σε κάθε νομό, με σημείο αναφοράς πως η δημοτικότητα του Αντώνη Σαμαρά στη Μεσσηνία να είναι από τις πλέον υψηλές και στη κορυφή σε επίπεδο Επικράτειας σε σχέση με την αποδοχή στο έργο των πρώην Πρωθυπουργών.

Για την απλή αναλογική υπάρχει αποδοχή της τάξης του 69%

Δείτε αναλυτικά τα όσα η έρευνα σημειώνει και φυσικά όλος ο σχολιασμός στην τηλεόραση BEST στο κεντρικό της δελτίο ειδήσεων στις 9:00.

Best-tv.gr