Είδε τον Αστέρα Βλαχιώτη ο Γιώργος Καραγκούνης

10

Στο Βλαχιώτη ένας πρωταθλητής Ευρώπης

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους φιλάθλους Αστέρα αλλά και ευρύτερα του Λακωνικού ποδοσφαίρου που βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 8 Αυγούστου στο Δημοτικό γήπεδο Βλαχιωτίου για να παρακολουθήσουν την φιλική αναμέτρηση της ομώνυμης ομάδας με τον Αστέρα Αμαλιάδας.

Ο λόγος για τον πρώην αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου και πρωταθλητή Ευρώπης το καλοκαίρι του 2004 Γιώργο Καραγκούνη που βρέθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Βλαχιωτίου και είδε από κοντά τα αποκαλυπτήρια της νέας ομάδας του Αστέρα κόντρα σε έναν άλλο Αστέρα αυτόν της Αμαλιάδας.

Ο ‘’Κάρα’’ που τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Λακωνία για διακοπές δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Αστέρα Βλαχιωτίου ο οποίος έχει εντυπωσιάσει στο μεταγραφικό παζάρι δημιουργώντας μια ομάδα με στόχο να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια.

Η παρουσία του Γιώργου Καραγκούνη όπως γίνεται αντιληπτό έδωσε το δικό της χρώμα και την δική της ξεχωριστή λάμψη στην φιλική αναμέτρηση με τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού και της Εθνικής να εισπράττει την αγάπη των Λακώνων φιλάθλων με τις φωτογραφίες ασφαλώς να έχουν την τιμητική τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος της ομάδας του Αστέρα Βλαχιωτίου Δημήτρης Μανιατάκος καθώς επίσης και μέλη της διοίκησης της ομάδας συνομίλησαν για αρκετή ώρα με τον πρώην άσο των Ελληνικών γηπέδων ανταλλάσοντας σημαντικές πληροφορίες για θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο.

Αντώνης Χρονάκης

11