Εκλογές Δήμου Σπάρτης – Πριν λαλήσει ο πετεινός…

Αρκετούς μήνες πριν τις εκλογές για την Αυτοδιοίκηση οι οποίες θα πραγματοποιηθούν των Οκτώβριο πολλές είναι οι ζυμώσεις σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

Βλέπουμε αλλά και ακούμε καθημερινά στα καφενεία αλλά και στα καφέ της πόλης να ανοίγονται συζητήσεις με κεντρικό θέμα τις εκλογές με επίκεντρο τον Δήμο Σπάρτης.

Ως είθισται τα ονόματα διαδέχονται το ένα το άλλο για επικεφαλής των παρατάξεων και όλοι συλλέγουν πληροφορίες για τους εν δυνάμει υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.

Μάλιστα κάποιοι σπεύδουν μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα να ανακοινώνουν και επίσημα για να δηλώσουν παρών αλλά και να οργανώσουν την προεκλογική τους εκστρατεία.

Εννοείται μέχρι και τις εκλογές θα έχουμε να πούμε πολλά, να ακούσουμε ακόμα περισσότερα…αλλά και να γράψουμε σχεδόν τα πάντα!!!

Τίποτα δεν είναι δεδομένο και όπως έχουμε ξανα δει μέχρι την έναρξη της προεκλογικής περιόδου σίγουρα… οι εκπλήξεις θα είναι πολλές.

Ώς επίκαιρο (περιόδου Πάσχα) θα πούμε μόνο…Πριν λαλήσει ο πετεινός, θα με αρνηθείς τρεις φορές”… πράγμα που το έχουμε ξανα δεί.

Υποψήφιοι που ήταν την μια χρονιά σε μια παράταξη την επόμενη να μετακομίζουν σε άλλη.

Υποψήφιοι που στην αρχή υποστήριζαν εναν υποψήφιο…στο τέλος να αλλάζουν στρατόπεδο.

Το Report24 θα είναι εδώ… να ανακοινώνουμε, να γράφουμε αλλά και να σχολιάζουμε για το καλό του τόπου μας.

Σε όλους θα ευχηθούμε καλή επιτυχία και καλό αγώνα.!