Εύα Κοντασταθάκου Υπ.Βουλευτής ΝΔ Λακωνίας “Θα αγωνιστώ για την μεγάλη Νίκη της ΝΔ” – Βίντεο συνέντευξη

Η Υπ.Βουλευτής ΝΔ Λακωνίας Εύα Κοντοσταθάκου παραχώρησε συνέντευξη στον Ιώαννη Παυλάκο για το Report24 και την Τηλεόραση Best και αναδεικνύει την προσωπικοτητά της για τις επερχόμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Με 8 χρόνια ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Αθηναίων η εμπειρία της είναι μεγάλη σε θέματα διοίκησης ενώ ως γέννημα Λακωνίας από τους Μολάους όπου μεγάλωσε και ολοκλήρωσε το σχολείο έχει να δώσει πολλά για το νομό που αγαπά.

Η απόφασή της να κατέλθει ως Υπ.Βουλευτής σε αυτές τις εκλογές έρχεται μετά από ώριμη σκέψη και προτροπή της ΝΔ ενώ δηλώνει έτοιμη για τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

Η καθημερινή επαφή με τον κόσμο σε όλο το νομό Λακωνίας όπου περιοδεύει δεν είναι μόνο πρόσφατη για χάρη των εκλογών καθώς σε κάθε ευκαιρία βρίσκεται διαχρονικά στην ιδιαίτερη πατρίδα της τον Δήμο Μονεμβασίας και του Μολάους.

Καθημερινά εισπράττει την ανάγκη του κόσμου για αλλαγή προσώπων μέσα στο πολιτικό στερέωμα  με την Λακωνία να δίνει την δύναμη στη ΝΔ για πολύ υψηλά ποσοστά βλέποντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ισχυρό Πρωθυπουργό

Δείτε την συνέντευξη