Ημερίδα στην Σπάρτη για το Νέο Πρόγραμμα Βιολογικής Γεωργίας.

12ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

 ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΩΡΑ 18:00

ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2014-2020

 ΜΕΤΡΟ 11 «ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ»

Η Ένωση Βιοκαλλιεργητών Π.Ε. Λακωνίας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Περιφέρειας Πελοποννήσου και την Αντιπεριφέρεια Λακωνίας διοργανώνουν ημερίδα ενημέρωσης για το Νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 «Μέτρο 11 Βιολογική Γεωργία».

Την ανάλυση του σχεδίου της ΚΥΑ θα εισηγηθεί ο Δρ. Γεωπόνος κ. Δημήτρης Μητρόπουλος Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα Λακώνων Ποιητών της Αντιπεριφέρειας Λακωνίας (Διοικητήριο, 2ο χλμ Ε.Ο. Σπάρτης – Γυθείου).

Καλούνται οι Βιοκαλλιεργητές της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ειδικά οι Λάκωνες να παρευρεθούν διότι η παρουσία και ενημέρωση τους κρίνεται απαραίτητη λόγω των μεγάλων αλλαγών που θα υπάρξουν στην υλοποίηση του Νέου Προγράμματος.

Στην ημερίδα έχουν επίσης κληθεί να συμμετέχουν:

  1. Εκπρόσωπος του ΥΠΑΑΤ

  2. Εκπρόσωποι των ΔΑΟΚ Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας

  3. Εκπρόσωποι του Συλλόγου Γεωπόνων Μελετητών Λακωνίας, Αργολίδας, Κορινθίας, Μεσσηνίας

  4. Εκπρόσωποι των πιστοποιητικών οργανισμών

Το κρίσιμο της παρουσίας όλων για ενημέρωση και ανταλλαγή προτάσεων είναι άκρως επιτακτικό και ειδικά για τους Βιοκαλλιεργητές.

Πληροφορίες: Δημήτρης Καραμπάσης, Πρόεδρος Ένωσης Βιοκαλλιεργητών Π.Ε. Λακωνίας . Τηλ: 6936363268 . Email: [email protected]