Η ΕΛΜΕ Λακωνίας για την Απεργία

ελμε λακωνιαςΣυνεχίζουμε-κλιμακώνουμε για να αποσυρθεί το κυβερνητικό σχέδιο κατεδάφισης της κοινωνικής ασφάλισης, και το σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής

Tην 8η Μαΐου – μέρα που τα Συνδικάτα τιμούν τα 130 χρόνια από τους αγώνες της Πρωτομαγιάς, του Σικάγο του 1886- ψηφίζετε  στη Βουλή το νομοσχέδιο που σαρώνει ότι απέμεινε όρθιο από την Κοινωνική Ασφάλιση στη χώρα μας και εξαπολύει νέα φορολογική επιδρομή εναντίον των πλατιών λαϊκών στρωμάτων.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Λακωνίας καλεί όλους του εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν στην Πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση για να ακυρώσουμε τα σχέδια ψήφισης και εφαρμογής των μνημονικών εκτρωμάτων.

48ωρη Γενική Απεργία σε όλο το Δημόσιο

την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μαΐου 2016.

Συμμετοχή στα κατά τόπους απεργιακά συλλαλητήρια

Συμμετοχή στο συλλαλητήριο στην Πλατεία Συντάγματος την Κυριακή, 8 Μαΐου 2016 και ώρα 18:00, ημέρα που σχεδιάζει η Κυβέρνηση να ψηφίσει στη Βουλή το αντιλαϊκό νομοσχέδιο και που οι εργαζόμενοι της χώρας μας γιορτάζουν αγωνιστικά την Εργατική Πρωτομαγιά.

Τα νέα αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα

Κυβέρνησης και δανειστών δεν θα περάσουν.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Λακωνίας