Η πρώτη προπόνηση για το Spartan Race έρχεται στη Σπάρτη!
Η πρώτη προπόνηση για το Spartan Race έρχεται στη Σπάρτη!
Στις 12 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης
Σπάρτη, 5 Ιουνίου 2019 – Η Σπάρτη είναι έτοιμη να φιλοξενήσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον μεγαλύτερο αγώνα μετ’ εμποδίων στον κόσμο, το Spartan Race. Οι διοργανωτές, θέλοντας να δώσουν την ευκαιρία στους επίδοξους συμμετέχοντες να προπονηθούν σωστά εν όψει του μεγάλου αγώνα, διοργανώνουν την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 17.30 μία ανοιχτή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης. Η συμμετοχή στην προπόνηση είναι Δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες ενώ όσοι λάβουν μέρος θα κερδίσουν από ένα συλλεκτικό t shirt Spartan καθώς και μια έκπτωση 25% για τους αγώνες sprint & super που θα γίνουν το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στη Σπάρτη.
Η προπόνηση απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα αθλητών, από αρχάριους μέχρι έμπειρους, και θα πραγματοποιηθεί με την καθοδήγηση των έμπειρων Spartan SGX coaches Χρήστο Βόρβη και Ιωάννη Δημόπουλο.
Το Spartan Race είναι ένας αγώνας στον οποίο μπορεί να λάβει μέρος ο καθένας, ανεξάρτητα από το επίπεδο φυσικής κατάστασής του. Όπως και τα προηγούμενα 2 χρόνια θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας Sprint, όπου οι συμμετέχοντες καλύπτουν απόσταση 5 χιλιομέτρων και 20 εμπόδια, αλλά και ο αγώνας Super για λίγο πιο έμπειρους με απόσταση 13 χιλιόμετρα και 25 εμπόδια.
Ο αγώνας αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη της Σπάρτης, καθώς φέτος τον Νοέμβριο, για τρίτη χρονιά θα περάσουν από την πόλη μερικοί από τους μεγαλύτερους αθλητές αγώνων με εμπόδια στον κόσμο ενώ οι διοργανωτές θεωρούν τον αγώνα της Σπάρτης έναν από τους πιο σημαντικούς καθώς, εκτός από τους αγώνες sprint & super που είναι για όλους, και φέτος η Σπάρτη θα φιλοξενήσει το Trifecta World Championship, από το οποίο θα ανακηρυχθούν και οι παγκόσμιοι πρωταθλητές.
Για να λάβετε μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας εδώ: http://bit.ly/WoTSparta

Ημερίδα για την Κλιματική Αλλαγή πραγματοποιήθηκε στον Μυστρά
Συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας στην Τρίπολη
Με Τσαλίκη η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Σπάρτη
Με επιτυχία η εκδήλωση της Νέας Κίνησης Γυναικών Λακωνίας οι “Σπαρτιάτισσες”
Σαββατοκύριακο 7 & 8 Δεκεμβρίου ανοίγει η αυλαία των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ανατολικής Μάνης
Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση σχολικών μονάδων για την πρόληψη και αντιμετώπιση του παρασίτου της ψώρας
Ανοικτή πρόσκληση-ενημέρωση για την πορεία του νέου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
ΚΚΕ Λακωνίας – κεντρική εκδήλωση για τα 80χρονα της Απελευθέρωσης
«Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής Αμπελώνων περιόδου 2024-2025.»
Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης ευλόγησε με την παρουσία Του τον νεόδμητο Ι. Ναό του Αγίου Ανανίου
Εγκαίνια επιχειρησιακού κέντρου πολιτικής προστασίας Σπάρτης
Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις από το σύλλογο Μονεμβασίας «Οι Ρίζες»
Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης “Στηρίζουμε την πόλη μας στηρίζουμε τις επιχειρήσεις μας”
Ανακήρυξη της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη σε Επίτιμο Δημότη του Δ. Σπάρτης
Ιστορικό ορόσημο για την Λακεδαίμονα ο εορτασμός του Οσίου Νίκωνος παρουσία της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη
Θλίψη και στην Σπάρτη… Από λευχαιμία έφυγε ο Μανούσος Μανουσάκης από τη ζωή
Το Εορταστικό Ωράριο από τον Εμπορικό Σύλλογο Σπάρτης
Ανακοίνωση από τον Σύλλογο Εστίασης Σπάρτης για τις κλοπές
Δωρεάν Νομική Πληροφόρηση από το Εργατικό Κέντρο Λακωνίας
Αποζημίωση στα αλιευτικά σκάφη της παράκτιας αλιείας 




