Και «Μαύρο Διαμάντι» στην ΑΕ Σπάρτη…; Αναμονή για τα γκολποστ

00000Το ροστερ της θέλει να κλείσει η ομάδα της ΑΕ Σπάρτης που την ερχόμενη Κυριακή θα ταξιδέψει στην Βάρδα για το πρώτο φιλικό της νέας σεζόν.

Οι Σπαρτιάτες έχουν στο πεδίο συζήτησης και έναν έγχρωμο παίκτη από το πάνω ράφι πράγμα που ήδη έχει διαρρεύσει στα ποδοσφαιρικά στέκια.

Την ερχόμενη εβδομάδα οι μεταγραφές θα συνεχιστούν με αυτή του Τάντιτς ο οποίος αναμένεται την Δευτέρα.

Ερωτηματικό παραμένει η θέση του τερματοφύλακα με την ΑΕ Σπάρτης ακόμα να μην έχει κλείσει το όνομα που θέλει ενώ στην περίπτωση Φιρινίδη ακόμα όλα είναι ανοιχτά.

Την ερχόμενη Τετάρτη οι Σπαρτιάτες θα ταξιδέψουν και στην γειτονική Τρίπολη για φιλικό με τον Παναρκαδικό που τείνει φέτος να έχει ως πολύ καλό σύμμαχο τον Αστέρα Τρίπολης.

Ποδοσφαιρικά γεμίσματα εν μέσω Παναγιάς με την ομάδα να πραγματοποιεί και σήμερα παραμονή διπλή προπόνηση και αύριο 15αυγουστο να έχει πρωινή.

Παράλληλα τα διαρκείας είναι σε καλό σημείο με τις αγορές και τις κρατήσεις αυτή την στιγμή να αγγίζουν περίπου τις 100.

Επίσης θα κοπούν διαρκείας και για την Α κερκίδα τις επόμενες ημέρες.

Το γεγονός πως θα πάρει παράταση η έναρξη του πρωταθλήματος για τις 20 Σεπτεμβρίου δίνει τον αέρα στην ομάδα να προετοιμαστεί κατάλληλα με τον Σωτήρη Αντωνίου να δείχνει φέτος πως θέλει να φτιάξει ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Το Report24 θα σας ενημερώσει πρώτο με ότι επίσημο θα υπάρξει τις επόμενες ώρες(!)