Κανελλάκης και Τζεφεράκος δίπλα στη Ν.Δ για τις επόμενες εκλογές στην Περιφέρεια.

Στην γραμμή του κόμματος της Ν.Δ αποφάσισαν να πορευθούν για τις επερχόμενες εκλογές στην Περιφέρεια σύμφωνα με τις πληροφορίες οι Περ. Σύμβουλοι από την Λακωνία Ηλίας Κανελλάκης και Γιάννης Τζεφεράκος κατά την διάρκεια της σύσκεψης των γαλάζιων στελεχών που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά της Ν.Δ ξεκαθαρίζοντας από την αρχή την θέση τους.

Δεδομένου των εξελίξεων και την απόφαση της Ν.Δ να μην στηρίξει την υποψηφιότητα του νυν Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη στις επόμενες εκλογές ήταν επιβεβλημένη η απόφαση του κόμματος να ενημερώσει από κοντά τα στελέχη που εξελέγησαν στις προηγούμενες εκλογές και να ερωτηθούν για τις προθέσεις τους με Κανελλάκη και Τζεφεράκο να είναι ξεκάθαροι από την αρχή.

Πληροφορίες θέλουν πως και άλλα στελέχη σε όλη την περιφέρεια από την αρχική ουδέτερη στάση τους να συγκλίνουν στην απόφαση του κόμματος και να πορευθούν μαζί με τον υποψήφιο που θα επιλέξει η ΝΔ για την περιφέρεια Πελοποννήσου.

Το έργο της περιφερειακής αρχής υπερασπίστηκε αλλά θα ακολουθήσει τη Νέα Δημοκρατία όπως σημείωσε η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Ντία Τζανετέα ενώ οι Λάκωνες Περ.Σύμβουλοι Γιάννης Μπουκουβάλας και Τάκης Καρράς έχουν ταχθεί στο πλευρό του περιφερειάρχη

Στη συνάντηση με τους περιφερειακούς συμβούλους Πελοποννήσου παρέστησαν ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, ο βουλευτής Μάκης Βορίδης, ο γραμματέας Αυτοδιοίκησης Τάσος Γαϊτάνης και ο σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Θανάσης Νέζης.

Ρεπορτάζ Γιάννης Παυλάκος