Μανιατάκος “Γιατί χάθηκε το έργο Wifi στον Δήμο Ευρώτα ενώ ο κ.Βέρδος έλεγε οτι το πήραμε;”

Δημήτρης Μανιατάκος

Στις 22/4/2019 ο υποψήφιος δήμαρχος κ ΒΕΡΔΟΣ έλεγε τα εξής με ανάρτηση του :
Σε λίγες μέρες ανακοινώνεται η ένταξη του Δήμου Ευρώτα στη δωρεά διαδικτυακή πρόσβαση στο πρόγραμμα «Δωρεάν WIFI 4EU” , κατά τη δεύτερη φάση υλοποίησής του και ο Δήμος Ευρώτα αποκόμισε μεγαλύτερη ακόμα χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή . Συγκεκριμένα, 15.000 +30.000 ευρώ , ενώ στην πρώτη φάση ένταξης των Δήμων η επιλογή ήταν τυχαία και το ποσό για το κουπόνι ήταν μόνο 15.000 ευρώ .
Στο Δήμο Ευρώτα θα υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης WIFI σε δημόσιους χώρους, όπως Δημαρχείο , πάρκα, πλατείες και σε άλλα τουλάχιστον 30 σημεία του Δήμου μας.

Αυτή την ανακοίνωση την έβγαλε τότε γιατί του ασκήσαμε κριτική ότι χάθηκε ένα ακόμη έργο για το Δήμο Ευρωτα.
Μάλιστα το συγκεκριμένο έργο το έχει εντάξει κ στο προγράμμα του που έχει βγάλει..

Ξέχασε όμως ο δήμαρχος να βγάλει νέα ανακοίνωση εδώ κ μια εβδομάδα που να λέει ότι το έργο χάθηκε οριστικά κ δεν υπάρχει ο Δήμος Ευρωτα πουθενά..

Γιατί τόσα ψέματα κ Δήμαρχε;
Γιατί τέτοια παραπλάνηση;