Με επιτυχία σήμερα η 27η Σπαρτακιάδα 2015… Βίντεο

1212361339

Την «27η Ποδηλατική Σπαρτακιάδα 257χλμ.», το σημαντικότερο – μη ανταγωνιστικό – ποδηλατικό γεγονός της χρονιάς,  διοργανώνει η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών (Π.Ε.Π.Α), σήμερα  Σάββατο 3 Οκτωβρίου.

Πλήθος ποδηλατών ξεκίνησαν στις 07:30 π.μ. από το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο και τερματίζουν μετά από 12 ώρες, στο μνημείο του Λεωνίδα.

Οι  αυξανόμενες συμμετοχές των τελευταίων ετών και οι απαιτήσεις της διαδρομής των 257 χιλιομέτρων, που περνά από την Κόρινθο στην Π.Ε.Ο. Κορίνθου – Άργους, η ανάβαση του Αχλαδόκαμπου και τέλος η διαδρομή Τρίπολη – Σπάρτη, επιβάλλουν την κατάλληλη προετοιμασία των αθλητών και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τους ποδηλάτες, που παρέχονται με τη βοήθεια της Ελληνικής Αστυνομίας, του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος, ιατρών, ασθενοφόρων, τοπικών φορέων και πολλών άλλων εθελοντών.

Η εκδήλωση, κορυφώνεται το Σάββατο το βράδυ στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της Σπάρτης με τις βραβεύσεις αθλητών, χορηγών και όλων των παραγόντων που συνετέλεσαν για μια ακόμη φορά στην ποδηλατική αυτή γιορτή.

Βίντεο απο το πέρασμα των αθλητών στην Αργολίδα