ΝΟΔΕ Λακωνίας “Η Ν.Δ δεν παρενέβη, ούτε πρόκειται στον Δήμο Αν.Μάνης, είτε σε οποιονδήποτε άλλο δήμο”
Όπως έχει επανειλημμένως τονίσει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, αγωνιζόμαστε οργανωμένα, με πειθαρχία και νηφαλιότητα, εργαζόμαστε ως την τελευταία στιγμή για την ενότητα και τη συσπείρωση ανάμεσα στα μέλη της Παράταξής μας, ώστε στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών νικητής να είναι ένας, η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, η μόνη δύναμη που μπορεί αποδεδειγμένα να εγγυηθεί το καλό του τόπου.
Στο πλαίσιο αυτό, η Νέα Δημοκρατία δεν παρενέβη, ούτε πρόκειται να παρέμβει στις εκλογές Α’ Βαθμού, είτε στον Δήμο Ανατολικής Μάνης, είτε σε οποιονδήποτε άλλο περιφερειακό δήμο της Επικράτειας.
Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει απερίφραστα και με όλες της τις δυνάμεις τον κ. Παναγιώτη Νίκα και τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Ο Παναγιώτης Νίκας, ένας από τους πιο επιτυχημένους αυτοδιοικητικούς της χώρας μας, έχει αποδεδειγμένα την εμπειρία, τη θέληση και το σθένος να εκφράσει το μέτωπο του εκσυγχρονισμού, της προόδου και της νέας εποχής για την Πελοπόννησο. Ο συνδυασμός «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» έχει όλα τα εχέγγυα για να πετύχει και θα πετύχει, θέτοντας ολόκληρη την Περιφέρεια σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας. Προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι για μια καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας, για μια μεγάλη νίκη για την Πελοπόννησο.


Ημερίδα για την Κλιματική Αλλαγή πραγματοποιήθηκε στον Μυστρά
Συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας στην Τρίπολη
Με Τσαλίκη η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Σπάρτη
Με επιτυχία η εκδήλωση της Νέας Κίνησης Γυναικών Λακωνίας οι “Σπαρτιάτισσες”
Σαββατοκύριακο 7 & 8 Δεκεμβρίου ανοίγει η αυλαία των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ανατολικής Μάνης
Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση σχολικών μονάδων για την πρόληψη και αντιμετώπιση του παρασίτου της ψώρας
Ανοικτή πρόσκληση-ενημέρωση για την πορεία του νέου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
ΚΚΕ Λακωνίας – κεντρική εκδήλωση για τα 80χρονα της Απελευθέρωσης
«Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής Αμπελώνων περιόδου 2024-2025.»
Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης ευλόγησε με την παρουσία Του τον νεόδμητο Ι. Ναό του Αγίου Ανανίου
Εγκαίνια επιχειρησιακού κέντρου πολιτικής προστασίας Σπάρτης
Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις από το σύλλογο Μονεμβασίας «Οι Ρίζες»
Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης “Στηρίζουμε την πόλη μας στηρίζουμε τις επιχειρήσεις μας”
Ανακήρυξη της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη σε Επίτιμο Δημότη του Δ. Σπάρτης
Ιστορικό ορόσημο για την Λακεδαίμονα ο εορτασμός του Οσίου Νίκωνος παρουσία της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη
Θλίψη και στην Σπάρτη… Από λευχαιμία έφυγε ο Μανούσος Μανουσάκης από τη ζωή
Το Εορταστικό Ωράριο από τον Εμπορικό Σύλλογο Σπάρτης
Ανακοίνωση από τον Σύλλογο Εστίασης Σπάρτης για τις κλοπές
Δωρεάν Νομική Πληροφόρηση από το Εργατικό Κέντρο Λακωνίας
Αποζημίωση στα αλιευτικά σκάφη της παράκτιας αλιείας 




