Ο Βαζέχα βρέθηκε στο γήπεδο του Περιστερίου και παρακολούθησε τον Τελικό

ΒαζεχαΟ Μεγάλος Κριστοφ Βαζέχα βρέθηκε στις κερκίδες του Περιστερίου και παρακολούθησε από κοντά τον μεγάλο τελικό. Μάλιστα κατά την διάρκεια του αγώνα είχε και ένα μπλοκάκι και σημείωνε.

Το Βιογραφικό του Βαζέχα όπως το βρήκαμε στο Βικιπαίδεια.

Μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ξεκίνησε μια νέα καριέρα, αυτή του προπονητή και το καλοκαίρι του 2007 ανέλαβε τεχνικός διευθυντής της Arsenal Soccer School στην Ελλάδα, ενώ το 2008 έγινε και ένας από τους σκάουτερ του Παναθηναϊκού. Παράλληλα, το 2009 ίδρυσε την ακαδημία ποδοσφαίρου F.C. ΜΑΧΗ (Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βαζέχα).

Στις 8 Δεκεμβρίου 2009, μετά τη λύση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Χενκ τεν Κάτε, ο Κριστόφ Βαζέχα ανέλαβε βοηθός του νέου προπονητή της ομάδας και παλιού του συμπαίκτη, Νίκου Νιόπλια, θέση στην οποία παρέμεινε έως τον Νοέμβριο του 2010.

Ως πρώτος προπονητής

Στις 3 Μαρτίου του 2012, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Αιγάλεω αποχωρώντας στις 14 Ιουνίου του 2012. Στις 9 Ιουλίου 2012 συμφώνησε να ηγηθεί της τεχνικής ηγεσίας του Φωκικού Άμφισσας όπου και παρέμεινε έως τις 22 Οκτωβρίου 2012. Στις 3 Ιουλίου του 2013, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Καλλιθέας αποχωρώντας στις 5 Φεβρουαρίου 2014. Απο τις 24 Ιουλίου του 2014, ο Βαζέχα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Φωστήρα μέχρι και το Φεβρουάριο του 2015.