Το Ύστατο Χαίρε στον ευπατρίδη Δημήτριο Καλοειδή – Βίντεο

Στην τελευταία του κατοικία συνόδεψαν σήμερα Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 Συγγενείς Φίλοι, εργαζόμενοι και απλός κόσμος τον Ευπατρίδη Δημήτριο Καλοειδή που άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Δευτέρας σε ηλικία 85 ετών

Η Νεκρώσιμη ακολουθία πραγματοποιήθηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ευγγελίστριας Σπάρτης χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ Ευσταθίου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μάνης κ.κ Χρυσοστόμου Γ.

Η Ταφή πραγματοποιείτο στο κοιμητήριο του Μυστρά του αγαπημένου τόπου όπως είχε ο ίδιος αναφέρει.

Επικήδειο λόγο εκφώνησαν η σύζυγος του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ.Αναστασιάδη, ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης, ο Δήμαρχος Αν.Μάνης Πέτρος Ανδρεάκος, η εκπρόσωπος των εργαζομένων κ.Δήμητρα Παπαναδρέου, η Διευθύντρια του Ινστιτούτου Έρευνας Βυζαντινού Πολιτισμού Μυστρά κ.Ξανθάκη και ο στενός συνεργάτης του Πανίκος Παπανικολάου.

Η κ.Ζαχαράκη εκφώνησε το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης

Επίσης εκφωνήθηκε και επικήδεια επιστολή της Ελληνικής Προεδρίας.

Στο πλευρό του Δημητρίου Καλοειδή πάντα η ακούραστη γεμάτη συγκίνηση σύζυγός του κ.Γεωργία Καλοειδή.

Ελαφρύ το χώμα που θα τον αγκαλιάζει.

Η τηλεόραση Best το Report24 δια του Ιωάννη Παυλάκου εκφράζουν τα θερμότατα συλλυπητήρια