Πατριανάκου για εκλογές… “Μαζί μπορούμε να πάμε την Ελλάδα μπροστά”
Σπάρτη, 10-9-2015
Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,
οδηγούμαστε μέσα σε λίγους μήνες για τρίτη φορά σε εκλογική αναμέτρηση. Οι Εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου, το δημοψήφισμα και η αιφνιδιαστική, μετά την ψήφιση του 3ου μνημονίου, παραίτηση της Κυβέρνησης, παρήγαγαν αρνητικά αποτελέσματα που ούτε ο τόπος χρειαζόταν ούτε το λαό εξυπηρετούν.
Μέσα σε οκτώ, μόλις μήνες, εξανεμίστηκαν θυσίες πολλών ετών. Η οικονομία συνολικά χειροτέρευσε, το μεταναστευτικό επιδεινώθηκε δραματικά, οι εκσυγχρονιστικές πολιτικές εγκαταλείφθηκαν και φυσικά η ελπίδα με τα αδίστακτα ψέματα και τις αβάσιμες υποσχέσεις ποτέ δεν ήρθε. Αντί για την 13η σύνταξη, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, τη σεισάχθεια των δανείων, την αύξηση του κατώτατου μισθού και του αφορολόγητου εισοδήματος, το σκίσιμο των μνημονίων, το «κούρεμα» του χρέους και τις διαβεβαιώσεις ότι οι ευρωπαίοι θα χορεύουν στους ρυθμούς του κου Τσίπρα, ήρθε το 3ο και επαχθέστερο μνημόνιο, το κλείσιμο των τραπεζών, η άγρια φορολογική επιδρομή στα αγροτικά εισοδήματα, η επιβάρυνση στο κόστος παραγωγής και διαβίωσης και η επιστροφή στην ύφεση, με νέα επιδείνωση της ανεργίας.
Όλοι γνωρίζουμε ότι οι συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολες. Σε λίγους μήνες γυρίσαμε χρόνια πίσω, δυστυχώς με λιγότερες αντοχές και αποθέματα.
Όλοι ξέρουμε ότι δεν έχουμε άλλο περιθώριο για πειράματα και χαμένο χρόνο.
Χρειαζόμαστε πολιτική σταθερότητα, ξεκάθαρο σχέδιο και σταθερό προσανατολισμό.
Χρειαζόμαστε ανάπτυξη, λιγότερους φόρους, λιγότερες δημόσιες δαπάνες, στήριξη των παραγωγικών δυνάμεων, έμφαση στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.
Χρειαζόμαστε κυβέρνηση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία.
Την παράταξη που εκφράζει τις πατριωτικές δυνάμεις της δημιουργίας, της νοικοκυροσύνης και της προόδου. Την παράταξη των διαχρονικά μεγάλων εθνικών επιλογών.
Ο πρόεδρος μας Βαγγέλης Μεϊμαράκης και οι συνυποψήφιοί μου στο ψηφοδέλτιο της Λακωνίας σας καλούμε να μας τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας.
Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε την Ελλάδα μπροστά.


Ημερίδα για την Κλιματική Αλλαγή πραγματοποιήθηκε στον Μυστρά
Συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας στην Τρίπολη
Με Τσαλίκη η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Σπάρτη
Με επιτυχία η εκδήλωση της Νέας Κίνησης Γυναικών Λακωνίας οι “Σπαρτιάτισσες”
Σαββατοκύριακο 7 & 8 Δεκεμβρίου ανοίγει η αυλαία των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ανατολικής Μάνης
Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση σχολικών μονάδων για την πρόληψη και αντιμετώπιση του παρασίτου της ψώρας
Ανοικτή πρόσκληση-ενημέρωση για την πορεία του νέου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
ΚΚΕ Λακωνίας – κεντρική εκδήλωση για τα 80χρονα της Απελευθέρωσης
«Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής Αμπελώνων περιόδου 2024-2025.»
Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης ευλόγησε με την παρουσία Του τον νεόδμητο Ι. Ναό του Αγίου Ανανίου
Εγκαίνια επιχειρησιακού κέντρου πολιτικής προστασίας Σπάρτης
Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις από το σύλλογο Μονεμβασίας «Οι Ρίζες»
Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης “Στηρίζουμε την πόλη μας στηρίζουμε τις επιχειρήσεις μας”
Ανακήρυξη της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη σε Επίτιμο Δημότη του Δ. Σπάρτης
Ιστορικό ορόσημο για την Λακεδαίμονα ο εορτασμός του Οσίου Νίκωνος παρουσία της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη
Θλίψη και στην Σπάρτη… Από λευχαιμία έφυγε ο Μανούσος Μανουσάκης από τη ζωή
Το Εορταστικό Ωράριο από τον Εμπορικό Σύλλογο Σπάρτης
Ανακοίνωση από τον Σύλλογο Εστίασης Σπάρτης για τις κλοπές
Δωρεάν Νομική Πληροφόρηση από το Εργατικό Κέντρο Λακωνίας
Αποζημίωση στα αλιευτικά σκάφη της παράκτιας αλιείας 




