Στην βουλη των Λορδων στο Λονδίνο ο Πετρος Δούκας
Στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο στη Βουλή των Λορδων βρίσκεται ο Δήμαρχος Σπάρτης Πετρος Δούκας ανεβάζοντας ενημέρωση στο προφίλ του στο Fb.
Αναλυτικά αναφέρει:
Τώρα στη Βουλή των Λόρδων στο Λονδίνο – με το Πανεπιστήμιο του Νόττινχαμ (εξαιρετική δουλειά απ’όλο το τημ του Πανεπιστημίου και την ακούραστη Καθηγήτρια Χρυσάνθη Γκάλλου), τον πρ. Υπουργό Δημόσιας Διοίκησης και νυν Μέλος (βουλευτή) της Βουλής των Λόρδων, Λόρδο Butler of Blockwell, τον Βαρώνο (Λόρδο) Tim Razzalle of Mortley (και αυτός Μέλος της Βουλής των Λόρδων), τον ανηψιό της Βασίλισσας Ελισσάβετ, George Earl (Κόμητα) του St. Andrews (και επόμενο Δούκα του Κεντ), κ.α.
Μαζί με κάποιους από τους πιό εξαίρετους ακαδημαϊκούς και ερευνητές της Σπαρτιατικής ιστορίας και πολιτισμού, μιλήσαμε για το διαχρονικό νόημα της Σπάρτης!
Ο Λόρδος Μπάτλερ με ξενάγησε στην Αίθουσα συνεδριάσεων της Βουλής των Λόρδων και μάλιστα την ώρα της συζήτησης των ερωτήσεων. Μου επεσήμανε ότι η Βασίλισσα ότι εθιμοτυπικά δεν επιτρέπεται να εισέλθει στη Βουλή των Κοινοτήτων παρά μόνο στη Βουλή των Λόρδων.
Επίσης στην Αίθουσα με τους τεράστιους πίνακες της Ναυμαχίας του και της Πανωλεθρίας του Βατερλώ, όπου κάθε φορά που επισκέπτεται ο Γάλλος Πρόεδρος της Βουλή, κάπως φροντίζουν να περάσει και από αυτή την Αίθουσα (για να θυμηθεί τις Γαλλικές ήττες)!!
• Γενικά, αυτά που μαζί οραματιζόμαστε, σχεδιάζουμε και ήδη έχουμε βάλει μπρος για τη πόλη και το Δήμο μας, την καθημερινότητα, τις υποδομές, τα έργα, την πνευματική ζωή και τον πολιτισμό, την αγροτιά και τον τουρισμό, τους νέους, τη τρίτη ηλικία, την πρόνοια για αυτούς που έχουν ανάγκη, αλλά και τη παγκόσμια λάμψη της Σπάρτης, είναι μοναδικά και θα ωφελήσουν όλες τις δημότισσες και τους δημότες!
Δεν θα κάνουμε πίσω σε κανένα ‘μέτωπο’!
Μαζί θα κάνουμε τη Σπάρτη το Δήμο που μας αξίζει.


Ημερίδα για την Κλιματική Αλλαγή πραγματοποιήθηκε στον Μυστρά
Συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας στην Τρίπολη
Με Τσαλίκη η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Σπάρτη
Με επιτυχία η εκδήλωση της Νέας Κίνησης Γυναικών Λακωνίας οι “Σπαρτιάτισσες”
Σαββατοκύριακο 7 & 8 Δεκεμβρίου ανοίγει η αυλαία των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ανατολικής Μάνης
Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση σχολικών μονάδων για την πρόληψη και αντιμετώπιση του παρασίτου της ψώρας
Ανοικτή πρόσκληση-ενημέρωση για την πορεία του νέου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
ΚΚΕ Λακωνίας – κεντρική εκδήλωση για τα 80χρονα της Απελευθέρωσης
«Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής Αμπελώνων περιόδου 2024-2025.»
Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης ευλόγησε με την παρουσία Του τον νεόδμητο Ι. Ναό του Αγίου Ανανίου
Εγκαίνια επιχειρησιακού κέντρου πολιτικής προστασίας Σπάρτης
Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις από το σύλλογο Μονεμβασίας «Οι Ρίζες»
Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης “Στηρίζουμε την πόλη μας στηρίζουμε τις επιχειρήσεις μας”
Ανακήρυξη της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη σε Επίτιμο Δημότη του Δ. Σπάρτης
Ιστορικό ορόσημο για την Λακεδαίμονα ο εορτασμός του Οσίου Νίκωνος παρουσία της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη
Θλίψη και στην Σπάρτη… Από λευχαιμία έφυγε ο Μανούσος Μανουσάκης από τη ζωή
Το Εορταστικό Ωράριο από τον Εμπορικό Σύλλογο Σπάρτης
Ανακοίνωση από τον Σύλλογο Εστίασης Σπάρτης για τις κλοπές
Δωρεάν Νομική Πληροφόρηση από το Εργατικό Κέντρο Λακωνίας
Αποζημίωση στα αλιευτικά σκάφη της παράκτιας αλιείας 




