Στην επικαιρότητα η Εύα Κοντοσταθάκου. Θα είναι υποψήφια στη Λακωνία στις επόμενες εκλογές;

Την Εύα Κοντοσταθάκου σε θεσμικό επίπεδο την γνωρίσαμε στο πλευρό του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη αφού της έχει αναθέσει την πολύ δύσκολη και καίρια θέση της Αντιδημαρχίας Οικονομικών την οποία και υπηρετεί με μεγάλη επιτυχία.

Αναφορές έχουν κάνει λόγο για στροφή της Εύας Κοντοσταθάκου από τις αυτοδιοικητικές μάχες σε αυτές των βουλευτικών εδράνων με την κάθοδό της στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ στο νομό Λακωνίας.

Οι πυκνές φετινές καλοκαιρινές εμφανίσεις σε σχέση με άλλες χρονιές, σε πολύ σημαντικά δρώμενα κάνουν τις φήμες να φουντώνουν και να θέλουν πως θα είναι μια εκ των 5 υποψηφίων που θα στελεχώσουν το γαλάζιο ψηφοδέλτιο στη Λακωνία στις επόμενες εκλογές όποτε αυτές και αν γίνουν χωρίς αυτό όμως να έχει οριστικοποιηθεί σύμφωνα με το έγκυρο ρεπορτάζ του Παραπολιτικού του Report24!

Οι συζητήσεις όμως με το κεντρικό κόμμα υπάρχουν!

Και επειδή δεν γνωρίζει ουδείς πότε θα προκύψουν οι επόμενες εθνικές εκλογές η παρουσία και η επαφή με τον απλό κόσμο είναι επιβεβλημένη για κάθε έναν που έχει σκοπό να κατέλθει στη μάχη του σταυρού.

Ποια είναι η Ευα Κοντοσταθάκου;

Η Ευα Κοντασταθάκου δεν είναι Αθηναία.

Είναι γεννημένη και μεγαλωμένη στην Λακωνία. Στους Μολάους έζησε τα παιδικά της χρόνια από όπου αποφοίτησε  από το λύκειο Μολάων και στη συνέχεια έφυγε για τις σπουδές της.

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Master of Science στο Marketing και την Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες. Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πτυχιούχος Ιστορίας και Αρχαιολογίας.

Ομιλεί Αγγλικά και Ιταλικά.

Ειναι παντρεμένη με δυο παιδιά.

Οι γονείς της ζουν στους Μολάους τους οποίος επισκέπτεται τακτικά όλο τον χρόνο.

Διαβάζοντας και στην προσωπική της ιστοσελίδα της Αντιδημάρχου Αθηναίων Ευας Κοντοσταθάκου kontostathakou.gr διακρίνουμε την πολυεπίπεδη δράση της.

Στην Λακωνία αυτό το καλοκαίρι την είδαμε να βρίσκεται σε πολλά δρώμενα τόσο του Δήμου Μονεμβασίας όσο και των άλλων περιοχών.

Τα φωτογραφικά κλικ του Report24 το αποδεικνύουν!

Γιάννης Παυλάκος 

Παρουσία Παυλόπουλου στους εορτασμούς

Στην εκδήλωση της εκκλησίας προς τους ομογενείς στο Mystras Grand Palace

Στην επίσκεψη Παυλόπουλου στην Μονεμβασιά

Στην 2η Θεατρική συνάντηση Μολάων

Στις εκδηλώσεις της Απελευθέρωσης της Μονεμβασιάς

Τον 15αυγουστο στη Συκιά

Παραμονή της Παναγίας στους Μολάους