Στην Πελοπόννησο τη Δευτέρα ο Πρωθυπουργός – Το πρόγραμμα, οι επαφές και οι στοχεύσεις

Ώρα… Πρωθυπουργού έχει σημάνει για την Δευτέρα και όλες οι προετοιμασίες συντείνουν προς τα όσα ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα θέσει αναφορικά με τα ζητήματα της Πελοποννήσου αλλά και τις διαστάσεις που θα θελήσει να δώσει από την περιοχή και για τα ανοιχτά θέματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής.
Πρώτος σταθμός της περιοδείας του αναμένεται να είναι παραγωγικές και καλλιεργητικές μονάδες στην Τριφυλία και ειδικά στην περιοχή των Γαργαλιάνων. Ακολούθως θα βρεθεί στο Φιλιατρινό φράγμα, αλλά και την εκκλησία που είναι σημείο αναφοράς στους Χριστιάνους. Αμέσως μετά, στην Κυπαρίσσια, αναμένεται να επισκεφθεί το λιμάνι της περιοχής και να απολαύσει και μια βόλτα στην ξεχωριστή ζώνη της Άνω Πόλης.

Η μετάβαση του στην Αρκαδία περιλαμβάνει την επίσκεψη στο εξελισσόμενο έργο του εργοστασίου για την διαχείριση των απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη, ενώ σημείο αναφοράς θα είναι η παρουσία του στην Τρίπολη όπου το απόγευμα και στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο θα ακολουθεί μια ομιλία που στο επίκεντρό της θα έχει τη νέα ΚΑΠ και όχι μόνο.

Όπως γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, ο πρωθυπουργός θα έχει συναντήσεις και συνεργασίες με τον ίδιο και άλλα στελέχη της και θα μιλήσει στη συνέχεια και στους δημοσιογράφους.

Στο πλευρό του Πρωθυπουργού θα είναι και ο Υπουργός ΑΑΤ Σπήλιος Λιβανός όποτε είναι ευνόητη η διάσταση που δίνεται για τον πρωτογενή τομέα.

Ανακοινώσεις ωστόσο, φαίνεται ότι αναμένονται και για τα ζητήματα των υποδομών, με χαρακτηριστικές τις αναφορές του στη Βουλή για το Καλαμάτα-Ριζόμυλος – και πέρα από τους δρόμους, στο… μενού θα είναι και το αεροδρόμιο της Καλαμάτας όπως και η… υπόθεση επέκταση φυσικού αερίου στην Πελοπόννησο.