Συλλάβαμε τον Θανάση και λύσαμε το πρόβλημα; Άρθρο Γνώμης.

Ως αρμόδιος αντιδήμαρχος υπεύθυνος για τα κυνοκομεία Σπάρτης είναι ο Θανάσης Καρλαύτης ο οποίος συνελήφθη μαζί με δυο εργαζόμενους για την κακή εικόνα που υπάρχει στα κυνοκομεία Σπάρτης.

Ο Θανάσης Καρλαύτης έχει αναλάβει κομβικά και άκρως λεπτά θέματα για τον Δήμο Σπάρτης αφού είναι και αρμόδιος και για τα θέματα καθαριότητας όπως επίσης και για την πολιτική προστασία. (Καυτές πατάτες επίσης) Ως μάχιμος αστυνομικός στο παρελθόν έχει θέση και πλέον μάχιμου θεσμικού (και όχι πρώην όπως αναφέρεται σε ανακοινώσεις, δεν έχει πάρει σύνταξη, αλλά λόγω θεσμικής θέσης στον Δήμο εκτελεί τα θεσμικά του καθήκοντα και στο μέλλον εαν δεν ξανα ασχοληθεί με τα κοινά θα επιστρέψει στην υπηρεσία του)

Από την στιγμή που ο νόμος αναφέρει συλλήψεις η νομική οδός είναι ζήτημα το οποίο το αναλαμβάνουν νομικοί και θεσμικοί.

Από την σύλληψη όμως του Αντιδημάρχου Θανάση Καρλαύτη το λύσαμε το πρόβλημα; Να επέμβει και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και να γίνουμε για ακόμα μια φορά Πανελλαδικό ρεντίκολο;

Σίγουρα τα αντανακλαστικά της Κυβέρνησης έχουν δείξει οτι λειτουργούν αλλά το ζήτημα στα Κυνοκομεία Σπάρτης έρχεται από τα παλιά.

Όλοι θυμόμαστε την πληγή που άφησε και στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή του Βαγγέλη Βαλιώτη το ζήτημα των κυνοκομείων που και τότε είχε γίνει Πανελλαδικό θέμα και για πολλούς κόστισε στις επόμενες εκλογές.

Το ζήτημα είναι να γίνει μια ολοκληρωμένη παρέμβαση στα θέματα των κυνοκομείων και η συμβολή όλων έχει μεγάλο ρόλο.

Από τον απλό πολίτη που αφήνει αδέσποτο ένα ζώο στους δρόμους από την στιγμή που το βαρέθηκε μέχρι την τοπική αυτοδιοίκηση που πρέπει να μεριμνήσει για την σωστή φύλαξή και διαβίωσή τους.

Άλλοι σημειώνουν….Μέσα ο Θανάσης…έξω ο “Αυτιάς”; Μεγάλο ζήτημα και αυτό!!!

Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά τελευταία. Πρέπει να αλλάξει ρότα η κατάσταση γιατί δεν ξέρουμε κάθε μέρα τι άλλο θα σκάσει και δεν πρέπει άλλο η Σπάρτη να τρέχει στον κατήφορο.

Θα επανέλθω

Γιάννης Παυλάκος