Συναντήθηκε με φίλους στην Σπάρτη ο Αντωνίου. Φωτορεπορτάζ

Στην Σπάρτη βρίσκεται από σήμερα η αποστολή της ομάδας των Τρικάλων για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕ Σπάρτη στο Δημοτικό Σταδιο.

Η αποστολή κατέλυσε στο ξενοδοχείο Μενελάϊον με τον τέως προπονητή των Σπαρτιατών και νυν των Τρικάλων, Σωτήρη Αντωνίου, να δέχεται επισκέψεις από φίλους και παλιούς συνεργάτες της ομάδας. Απο το σημείο πέρασε και ο πρόεδρος του Αστέρα Βλαχιώτη Δημήτρης Μανιατάκος με τον προπονητή Μίκι Τσίρκοβιτς και είχαν ολιγόλεπτη συνομιλία.

Νωρίτερα την αποστολή των Τρικάλων υποδέχτηκε ο πρόεδρος της ΑΕ Σπάρτης Δημήτρης Νικόλαρος, ο Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Συνοδινός και ο Τεχνικός Διευθυντής Σπύρος Παπακωνσταντίνου.

Το αυριανό παιχνίδι για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος ΑΕ Σπάρτη – Τρίκαλα έχει οριστεί για τις 4ης το απόγευμα και θα υπάρχει μετάδοση απο την τηλεόραση του ΟΤΕ.

Το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο για την πρώτη μάχη της ΑΕ Σπάρτη στην φετινή σεζόν.

Φωτογραφίες Ρεπορτάζ

Γιάννης Παυλάκος.