Συνεχίζει τις επαφές του στη Λακωνία ο Παναγιώτης Νίκας.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας συνεχίζει τις επαφές του στη Λακωνία επισκεπτόμενος για ακόμη μια φορά την Παρασκευή τον νομό, με αφορμή την ενθρόνιση του Ηγουμένου στην Παναγία την Γιάτρισσα.

Ο Παναγιώτης Νίκας το τελευταίο διάστημα εντατικοποιεί τις επισκέψεις και τις συναντήσεις με φορείς του νομού, έχοντας αποφασίσει και διαμηνύσει πως θέλει να είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου στις επερχόμενες εκλογές του Μαϊου.

Όπως είχε δηλώσει πριν από λίγες ημέρες και από τον Μυστρά “η Καλαμάτα και η Σπάρτη είναι ένας ενιαίος αστικός χώρος” και αυτό διαφαίνεται καθημερινά και στην πράξη με πολλούς Λάκωνες να επισκέπτονται καθημερινά την Μεσσηνία όπως και το αντίθετο τόσο για δουλειές όσο και για αναψυχή.

Δεδομένο και στην πρόσφατη Λευκή Νύχτα Καλαμάτας όπου πολλοί Λάκωνες βρέθηκαν στην γείτονα πόλη για να διασκεδάσουν και να ψωνίσουν όπως είχαμε δει και πολλούς Μεσσήνιους στην αντίστοιχη Λευκή Νύχτα της Σπάρτης.

Ο Παναγιώτης Νίκας στα μάτια των Σπαρτιατών ως Δήμαρχος Καλαμάτας είναι ο άνθρωπος που αναμόρφωσε την Καλαμάτα αναβαθμίζοντάς την σε πολλά επίπεδα συγκρίνοντας ουσιαστικά τα έργα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στους Δήμους της Λακωνίας με αυτόν της Καλαμάτας.

Πέρα από τον απλό πολίτη ο Παναγιώτης Νίκας έχει πολύ καλές επαφές και με τα τοπικά στελέχη της Ν.Δ στο νομό ενώ χρίζει αποδοχής για την εργατικότητά του και την αντιληπτική του ικανότητα σε πολλά επίπεδα.

Μπαίνοντας στο φθινόπωρο το τοπίο θα ξεκαθαρίσει ακόμα περισσότερο με τον Παναγιώτη Νίκα σε επίπεδο Λακωνίας τουλάχιστον να δείχνει πως έχει βρει ήδη θερμούς υποστηρικτές για το μέλλον ισχυροποιώντας μέρα με την ημέρα την θέση του ενώ ο ίδιος έχοντας Μανιάτικη καταγωγή κρατά διαχρονικά στενές φιλίες.

Στην ενθρόνιση του Ηγουμένου βρέθηκαν μαζί με τον Παναγιώτη Νίκα ο Βουλευτής Λακωνίας κ. Δαβάκης, ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Ανδρεάκος, Δυτικής Μάνης κ. Μαραμπέας.