Το τελευταίο αντίο στη Γαρυφαλλιά το σήμερα το απόγευμα στο Βέλο Κορινθίας

Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, η 26χρονη Γαρυφαλλιά θα οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία. Η κηδεία της νεαρής γυναίκας που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο θα γίνει στον τόπο καταγωγής της, το Βέλο Κορινθίας.

Η νέα δολοφονία γυναίκας από τον σύντροφό της έχει συγκλονίσει τους πάντες. Τα όσα έγιναν στη Φολέγανδρο, οι ισχυρισμοί του 30χρονου που επί της ουσίας ρίχνει την ευθύνη στο θύμα για τη δολοφονία, προκαλούν οργή στην κοινή γνώμη.

Και ενώ ο δράστης της δολοφονίας ετοιμάζει την απολογία του, οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως, δείχνουν πως ο καυγάς της περασμένης Παρασκευής για το… GPS και τον χαμένο δρόμο ήταν η αφορμή για να γίνει ό,τι έγινε.

Η οικογένεια της νεαρής κοπέλας ετοιμάζεται να δώσει και νέα στοιχεία, όπως αποκάλυψε χθες ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας του θύματος, Αλέξης Κούγιας.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως η μητέρα της 26χρονης κοπέλας του αποκάλυψες ότι η Γαρυφαλλιά φοβόταν ότι ο 30χρονος, που είχε γνώσεις πληροφορικής, μπορεί να παρακολουθούσε το κινητό και τα μηνύματά της.