1ο Παλλακωνικό ποδοσφαιρικό τουρνουά για το Χαμόγελο του παιδιού
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας και ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά «Το χαμόγελο του παιδιού», διοργανώνουν τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Απριλίου 2016 από τις 09.00 το πρωί μέχρι 19.45 (και τις δύο ημέρες),το 1ο Παλλακωνικό Ποδοσφαιρικό τουρνουά, μεταξύ δημοτικών σχολείων και Γυμνασίων, καθώς και Ακαδημιών όλης της Λακωνίας, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, σε συνδιοργάνωση της Περιφερειακής ενότητας Λακωνίας, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των δράσεων του εθελοντικού Οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού»
.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ:
Δευτέρα 18 Απριλίου 2016: Από ώρα 09.00 μέχρι ώρα 13.45΄ θα αγωνιστούν ποδοσφαιρικές ομάδες των δημοτικών σχολείων της Λακωνίας. Στις 13.50΄ θα ξεκινήσει η απονομή επαίνων και πλακετών, σε όλα τα παιδιά και τις ομάδες που αγωνίστηκαν. Το απόγευμα και από ώρα 15.00΄ μέχρι 19.45΄ θα αγωνιστούν οι Ακαδημίες της Λακωνίας. Στις 19.50΄ θα ξεκινήσει η απονομή επαίνων και πλακετών, σε όλα τα παιδιά και τις ομάδες που αγωνίστηκαν.
Τρίτη 19 Απριλίου 2016: Από ώρα 09.00 μέχρι ώρα 13.45΄ θα αγωνιστούν ποδοσφαιρικές ομάδες των Γυμνασίων της Λακωνίας. Στις 13.50΄ θα ξεκινήσει η απονομή επαίνων και πλακετών, σε όλα τα παιδιά και τις ομάδες που αγωνίστηκαν. Το απόγευμα και από ώρα 15.00΄ μέχρι 19.45΄ θα αγωνιστούν οι Ακαδημίες της Λακωνίας. Στις 19.50΄ θα ξεκινήσει η απονομή επαίνων και πλακετών σε όλα τα παιδιά και τις ομάδες που αγωνίστηκαν.
Τρίτη 19 Απριλίου 2016: Στις 20.10΄ θα ξεκινήσει η απονομή πλακετών στους Οργανωτές, συνδιοργανωτές και συμμετέχοντες στο τουρνουά.

Ημερίδα για την Κλιματική Αλλαγή πραγματοποιήθηκε στον Μυστρά
Συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας στην Τρίπολη
Με Τσαλίκη η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Σπάρτη
Με επιτυχία η εκδήλωση της Νέας Κίνησης Γυναικών Λακωνίας οι “Σπαρτιάτισσες”
Σαββατοκύριακο 7 & 8 Δεκεμβρίου ανοίγει η αυλαία των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ανατολικής Μάνης
Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση σχολικών μονάδων για την πρόληψη και αντιμετώπιση του παρασίτου της ψώρας
Ανοικτή πρόσκληση-ενημέρωση για την πορεία του νέου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
ΚΚΕ Λακωνίας – κεντρική εκδήλωση για τα 80χρονα της Απελευθέρωσης
«Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής Αμπελώνων περιόδου 2024-2025.»
Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης ευλόγησε με την παρουσία Του τον νεόδμητο Ι. Ναό του Αγίου Ανανίου
Εγκαίνια επιχειρησιακού κέντρου πολιτικής προστασίας Σπάρτης
Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις από το σύλλογο Μονεμβασίας «Οι Ρίζες»
Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης “Στηρίζουμε την πόλη μας στηρίζουμε τις επιχειρήσεις μας”
Ανακήρυξη της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη σε Επίτιμο Δημότη του Δ. Σπάρτης
Ιστορικό ορόσημο για την Λακεδαίμονα ο εορτασμός του Οσίου Νίκωνος παρουσία της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη
Θλίψη και στην Σπάρτη… Από λευχαιμία έφυγε ο Μανούσος Μανουσάκης από τη ζωή
Το Εορταστικό Ωράριο από τον Εμπορικό Σύλλογο Σπάρτης
Ανακοίνωση από τον Σύλλογο Εστίασης Σπάρτης για τις κλοπές
Δωρεάν Νομική Πληροφόρηση από το Εργατικό Κέντρο Λακωνίας
Αποζημίωση στα αλιευτικά σκάφη της παράκτιας αλιείας 




