Ο εξ Αθηνών Γρηγόρης Ραχωβίτσας ο “Άρχων” Τύπου και Επικοινωνίας της ΠΑΕ Σπάρτη

Γρηγόρης ΡαχωβίτσαςΟ Δημοσιογράφος Γρηγόρης Ραχωβίτσας είναι ο εκλεκτός των Ανθρώπων της ΑΕ Σπάρτης και του ιδίου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το πόστο του Υπευθύνου Τύπου και Επικοινωνίας της ΠΑΕ Σπάρτη.

Ο Γρηγόρης Ραχωβίτσας κατάγεται από την Καρδίτσα και εργάζεται στην εφημερίδα “Η Πράσινη” εφημερίδα ιδιοκτησίας Γιαννακόπουλου.

Είναι 29 ετών και διαμένει στην Αθήνα ενώ μετά την θέση που ανέλαβε θα μετακομίσει και θα εγκατασταθεί στην Σπάρτη.

Θα είναι ο Υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας της ΠΑΕ Σπάρτη για τη νέα σεζόν, ένα νευραλγικό πόστο που μέχρι σήμερα ήτανε “ορφανό” αφήνοντας πολλά κενά στην μέχρι σήμερα ενσωμάτωση της ομάδας με τα ΜΜΕ και κατ επέκταση με την ίδια την κοινωνία.

Στην Δομή της Οργάνωσης και της νέας ΠΑΕ Σπάρτη ο τομέας της επικοινωνίας είναι από τα πιο βασικά καθώς το ενδιαφέρον για την πορεία θα είναι πιο μεγάλο.

Το Report24 εύχεται στο Γρηγόρη Ραχωβίτσα καλή αρχή καλή δύναμη και ευελπιστούμε σε μια καλή συνεργασία.

Γιάννης Παυλάκος