“Σφιγμένη” λευκή ισοπαλία για ΑΕ Σπάρτη με Αχαρναϊκό.

ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕΛευκή ισοπαλία για την ΑΕ Σπάρτη στο δεύτερο φιλικό της σεζόν εντός έδρας με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό.

Οι παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό φάνηκαν πιο σφιγμένοι δίχως όπως είναι λογικό φρεσκάδα και εύκολες επιθέσεις. Άλλωστε βρισκόμαστε μεσούσης της προετοιμασίας με διπλές προπονήσεις και η ομάδα όπως κάθε ομάδα άλλωστε βρίσκεται στην αρχή της ανάπτυξής της.

Ο Αχαρναϊκός σίγουρα πιο καλά στημένος στο γήπεδο απο την ομάδα της Ελευσίνας που πέρασε απο την έδρα της Σπάρτης χάνοντας με 6-1 κράτησε γραμμές διαφυλάσσοντας καλά την αμυντική γραμμή διεκδικώντας κάτι θετικό σε αντεπιθέσεις.

Οι δυο προπονητές δοκίμασαν παίκτες θέσεις και σχήματα με τα συμπεράσματα να ευδοκιμούν περισσότερο για τα επόμενα σχέδια τους.

Ο κόσμος πολύ περισσότερος απο το προηγούμενο φιλικό στήριξε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών σημειώνοντας την απουσία νέων παικτών που χρειάζεται όπως φαίνεται η Σπάρτη απο το μικρό ροστερ για την δοκιμασία στην φετινή πορεία στο Πρωτάθλημα της Football League.

Στα δυο φιλικά που έχει δώσει μέχρι τώρα η ΑΕ Σπάρτη έχει δείξει σε πρώτο πλάνο πως έχει διαφορά σε σχέση με πέρυσι παίζοντας την μπάλα κάτω με γρήγορες εναλλαγές ανεβάζοντας ταχύτητα σε ομαδικό παιχνίδι. Υπάρχει μια σταθερή αμυντική λειτουργία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο φέτος και ανεβάζει παιχνίδι έχοντας κατοχή μπάλας.

Το σερί τον φιλικών που έχει προγραμματίσει και ανακοινώσει η Σπάρτη θα κλείσει την ερχόμενη Τετάρτη με αντίπαλο το Ζευγολατιό, ομάδα που θα αγωνιστεί φέτος μετά την άνοδο, στην Γ Εθνική.

Γιάννης Παυλάκος