Αναμένει έτοιμη η ΑΕ Σπάρτη με διπλές προπονήσεις την έναρξη του Πρωταθλήματος
Προπόνηση Τετάρτης (21/9)
Διπλή προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της ΑΕ Σπάρτη.
Το πρωί οι παίκτες έκαναν ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και το απόγευμα ασκήσεις ταχυδύναμης, με έμφαση στα τελειώματα των φάσεων, στο Σαϊνοπούλειο γήπεδο.
Παράλληλα είχαμε και την ανακοίνωση της ομάδας για το θέμα της αναβολής.
Η διοργανώτρια αρχή της Football League αποφάσισε στο ΔΣ που πραγματοποίησε την Τρίτη (20/9), την επ’ αόριστον αναβολή της σέντρας του νέου πρωταθλήματος, μέχρι να συναφθεί η σύμβαση παραχώρησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, μετά την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες, έβαλε προτεραιότητες σε όλα τα προαπαιτούμενα, προκειμένου να είναι έτοιμη, οργανωτικά και αγωνιστικά, με τη σέντρα του πρωταθλήματος της Football League.
Αναλογιζόμενη μάλιστα τις δυσκολίες που υπήρχαν από την διοργανώτρια αρχή στην εξεύρεση οικονομικών πόρων, με την απουσία κεντρικής χορηγίας αλλά και ενδιαφέροντος για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, η διοίκηση της ΠΑΕ κάλυψε εξ΄ ολοκλήρου όλα τα έξοδα προκειμένου να ολοκληρώσει με επιτυχία μια σειρά ενεργειών, προκειμένου η ομάδα να λειτουργήσει με οργάνωση και επαγγελματισμό, συνεχίζοντας τα προσεκτικά και στιβαρά βήματα, ώστε το όραμα του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου να γίνει πραγματικότητα.
Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ έχει κατορθώσει να εκπέμπει υγεία σε όλα τα επίπεδα και κινείται με σύνεση και σχεδιασμό, ώστε να διασφαλίσει το μέλλον της και ευελπιστεί στην άμεση επίλυση των ζητημάτων που προέκυψαν και οδήγησαν στην επ΄ αόριστον αναβολή του πρωταθλήματος. Παράλληλα θα βοηθήσει με όλες τις δυνάμεις της για το κοινό καλό. Ήδη εξελέγη στο ΔΣ της Football League τετραμελής επιτροπή αποτελούμενη, μεταξύ άλλων, από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της AE Σπάρτη ΠΑΕ κ. Ηλία Κατσογιάννη, η οποία υπό τον πρόεδρο της διοργανώτριας κ. Στέλιο Σφακιανάκη θα ζητήσει να έχει συναντήσεις τόσο με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή όσο και με τους αρμόδιους φορείς του ποδοσφαίρου καθώς και με ενδιαφερόμενους χορηγούς για το Πρωτάθλημα.

5ος στην Ευρώπη ο Λάκωνας Γιάννης Καριοφύλλης
11th Sparta All Star Game
Μεγάλη επιτυχία οι διασυλλογικοί αγώνες ορεινής ποδηλασίας
Ο Τάκης Καρράς για τον Τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Λακωνίας – Βίντεο Συνέντευξη
Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣ Λακωνίας Πανγυθεατικός – Αμυκλιακός
Συνέντευξη Τύπου για τον Τελικό Κυπέλλου Λακωνίας
Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Σπαρτιάτισσα Δήμητρα Μπαρέλου στην ελευθέρα Πάλη – 3η η Ευγενία Λάμπρου
Μαρτσούκος για Super League 2: Έρχονται λεφτά κι από την ΕΡΤ
Οι Αντίπαλοι του Αμυκλιακού στα Μπαράζ Ανόδου στη Γ Εθνική
Α.Ο Σπάρτη 2021 – Αστέρα Βλαχίωτη 3-1 – Βίντεο
Εισιτήρια Διαρκείας από τον Α.Ο Σπάρτης
Ο Πέτρος Μαρτσουκος καλεί σε ανοιχτή συζήτηση – απολογισμό
Πρωταθλητής Ελλάδας εφήβων ο Πέτρος Παναγάκος του Σπαρτιατικού Γ.Σ.
ΚΑΣΤΡΟ Μονεμβασίας – ΜΟΛΑΪΚΟΣ: 0-1
Εμφατική νίκη για τον Αστέρα Βλαχιώτη με 4-0 τον Εργοτέλη – Δηλώσεις Φυντάνη
Σήμερα οι πρώτοι ημιτελικοί για το Κύπελλο ΕΠΣ Λακωνίας
Στον 5ο Όμιλο ο Πρωταθλητής ΕΠΣ Λακωνίας για τα Μπαράζ Ανόδου – Αναλυτικά το πρόγραμμα
Αποτελέσματα Ποδόσφαιρο & Μπάσκετ των Λακωνικών ομάδων 




