Επιστολή Βαλιώτη προς Καμμένο για το ΚΕΕΜ Σπάρτης.
Έγγραφο του Δημάρχου Σπάρτης, στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτριο Βίτσα, σχετικά με τα δημοσιεύματα περί κατάργησής του ΚΕΕΜ Σπάρτης.
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Πληροφορηθήκαμε από το διαδίκτυο και τα ΜΜΕ ότι, από την Β ΕΣΣΟ του 2018 , με απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καταργούνται τα Κέντρα Εκπαιδεύσεως.
Στη Σπάρτη λειτουργεί, Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού και Μεταφορών (ΚΕΕΜ) πάνω από 50 χρόνια και είναι άριστα συνδεδεμένο με την Τοπική Κοινωνία.
Διαθέτει, όπως εσείς γνωρίζετε καλύτερα, εξειδικευμένες εγκαταστάσεις, έμπειρα στελέχη και τεχνογνωσία ,εξασφαλίζοντας όλα αυτά τα χρόνια την ομαλή ένταξη των νεοσυλλέκτων στις τάξεις του Στρατού Ξηράς.
Στις εγκαταστάσεις του λειτουργούν Σχολές Μαγείρων, Αρτοποιών και Οδηγών, οι οποίες χορηγούν στους αποφοίτους στρατιώτες πιστοποιητικό Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ).
Αν αληθεύουν οι πληροφορίες για την κατάργησή του , πρέπει να γνωρίζετε, παρόλο που φαίνεται ότι θα παραμείνει η λειτουργία του, σαν μονάδα εκπαίδευσης, θα επιφέρει περαιτέρω επιδείνωση στην οικονομική κατάσταση της περιοχής και θα δυσκολέψει την αναπτυξιακή πορεία της Σπάρτης αλλά και της Λακωνίας.
Οι δημότες, ύστερα από αυτά τα δημοσιεύματα, είναι ανάστατοι και περιμένουν να μην ισχύσουν όλα αυτά που διαδίδονται.
Παρακαλώ να σταθμίσετε τα γεγονότα και να αποφασίσετε θετικά ώστε να μην γίνει καμιά αλλαγή στο ΚΕΕΜ Σπάρτης.
Στη Σπάρτη, λόγω της μακρόχρονης ιστορικής της διαδρομής, πρέπει να παραμείνει το Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού και Μεταφορών Σπάρτης (ΚΕΕΜ) όπως ακριβώς λειτουργεί μέχρι σήμερα.

Ημερίδα για την Κλιματική Αλλαγή πραγματοποιήθηκε στον Μυστρά
Συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας στην Τρίπολη
Με Τσαλίκη η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Σπάρτη
Με επιτυχία η εκδήλωση της Νέας Κίνησης Γυναικών Λακωνίας οι “Σπαρτιάτισσες”
Σαββατοκύριακο 7 & 8 Δεκεμβρίου ανοίγει η αυλαία των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ανατολικής Μάνης
Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση σχολικών μονάδων για την πρόληψη και αντιμετώπιση του παρασίτου της ψώρας
Ανοικτή πρόσκληση-ενημέρωση για την πορεία του νέου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
ΚΚΕ Λακωνίας – κεντρική εκδήλωση για τα 80χρονα της Απελευθέρωσης
«Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής Αμπελώνων περιόδου 2024-2025.»
Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης ευλόγησε με την παρουσία Του τον νεόδμητο Ι. Ναό του Αγίου Ανανίου
Εγκαίνια επιχειρησιακού κέντρου πολιτικής προστασίας Σπάρτης
Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις από το σύλλογο Μονεμβασίας «Οι Ρίζες»
Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης “Στηρίζουμε την πόλη μας στηρίζουμε τις επιχειρήσεις μας”
Ανακήρυξη της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη σε Επίτιμο Δημότη του Δ. Σπάρτης
Ιστορικό ορόσημο για την Λακεδαίμονα ο εορτασμός του Οσίου Νίκωνος παρουσία της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη
Θλίψη και στην Σπάρτη… Από λευχαιμία έφυγε ο Μανούσος Μανουσάκης από τη ζωή
Το Εορταστικό Ωράριο από τον Εμπορικό Σύλλογο Σπάρτης
Ανακοίνωση από τον Σύλλογο Εστίασης Σπάρτης για τις κλοπές
Δωρεάν Νομική Πληροφόρηση από το Εργατικό Κέντρο Λακωνίας
Αποζημίωση στα αλιευτικά σκάφη της παράκτιας αλιείας 




