Επίσκεψη Προεδρείου Διεθνών Παιδικών Αγώνων στον Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης
Εθιμοτυπική επίσκεψη του Προεδρείου των Διεθνών Παιδικών Αγώνων, οι οποίοι φέτος διεξήχθησαν στο Κόβεντρι της Μεγάλης Βρετανίας τον Αύγουστο, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Οκτωβρίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο στο Γύθειο. Παρόντες στη σημερινή συνάντηση ήσαν επίσης αθλητές, προπονητές και συνοδοί της Μανιάτικης αποστολής.
Ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρος Ανδρεάκος συνομίλησε μαζί τους σχετικά με τους αγώνες και τη συμμετοχή των Μανιατόπουλων. Ιδιαίτερη μνεία έγινε από όλους στη μεγάλη επιτυχία της Μανιάτικης ομάδας ποδοσφαίρου, η οποία με ένα εκπληκτικό σερί νικών έφθασε στον τελικό της διοργάνωσης κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.
Απαντώντας στις ευχαριστίες που εξέφρασε η ομάδα προς τον δήμο για την υποστήριξη που της παρείχε, ο κ. Δήμαρχος συνεχάρη τους νεαρούς αθλητές. «Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και μας έκαναν για μια ακόμη φορά υπερήφανους», σημείωσε, «οι δε εμπειρίες που αποκόμισαν αποτελούν εφόδια ζωής».
Οι εκπρόσωποι των Αγώνων συνόδευσαν τις ευχαριστίες τους με την προσφορά επετειακού λευκώματος προς τον κ. Ανδρεάκο, ο οποίος με τη σειρά του τους χάρισε αναμνηστικά δώρα.
Από πλευράς Διεθνών Παιδικών Αγώνων συμμετείχαν τα μέλη του προεδρείου: Igor Topole (Πρόεδρος ICG), Chul Won Shin (Αντιπρόεδρος), Avi Bendenisti (Αντιπρόεδρος), Hugh Waters (Γενικόw Γραμματέας) και ο Έλληνας Νίκος Τζανάκος μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής.


Ημερίδα για την Κλιματική Αλλαγή πραγματοποιήθηκε στον Μυστρά
Συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας στην Τρίπολη
Με Τσαλίκη η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Σπάρτη
Με επιτυχία η εκδήλωση της Νέας Κίνησης Γυναικών Λακωνίας οι “Σπαρτιάτισσες”
Σαββατοκύριακο 7 & 8 Δεκεμβρίου ανοίγει η αυλαία των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ανατολικής Μάνης
Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση σχολικών μονάδων για την πρόληψη και αντιμετώπιση του παρασίτου της ψώρας
Ανοικτή πρόσκληση-ενημέρωση για την πορεία του νέου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
ΚΚΕ Λακωνίας – κεντρική εκδήλωση για τα 80χρονα της Απελευθέρωσης
«Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής Αμπελώνων περιόδου 2024-2025.»
Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης ευλόγησε με την παρουσία Του τον νεόδμητο Ι. Ναό του Αγίου Ανανίου
Εγκαίνια επιχειρησιακού κέντρου πολιτικής προστασίας Σπάρτης
Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις από το σύλλογο Μονεμβασίας «Οι Ρίζες»
Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης “Στηρίζουμε την πόλη μας στηρίζουμε τις επιχειρήσεις μας”
Ανακήρυξη της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη σε Επίτιμο Δημότη του Δ. Σπάρτης
Ιστορικό ορόσημο για την Λακεδαίμονα ο εορτασμός του Οσίου Νίκωνος παρουσία της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη
Θλίψη και στην Σπάρτη… Από λευχαιμία έφυγε ο Μανούσος Μανουσάκης από τη ζωή
Το Εορταστικό Ωράριο από τον Εμπορικό Σύλλογο Σπάρτης
Ανακοίνωση από τον Σύλλογο Εστίασης Σπάρτης για τις κλοπές
Δωρεάν Νομική Πληροφόρηση από το Εργατικό Κέντρο Λακωνίας
Αποζημίωση στα αλιευτικά σκάφη της παράκτιας αλιείας 




