Βίντεο Λαζόπουλος…ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ….”Ο Παπανδρέου είχε πάρει τηλέφωνο το Νοέμβριο του 2009 και ζήτησε τον μηχανισμό”….

Ο Λαζόπουλος αποκάλυψε το βίντεο του Στρος Κάν που έλεγε για την συνεργασία με τον Παπανδρέου για το Μνημόνιο….

Έπεσαν οι μάσκες και αυτό δεν πρέπει να περάσει έτσι… Διαδώστε το παντού. Που το βρήκε πώς το βρήκε είναι άλλη υπόθεση. Όμως το βρήκε ο Λάκης Λαζόπουλος και  μπράβο του το έπαιξε στην ζωντανή του εκπομπή «Αλ Τσαντίρι» στο κανάλι του Άλφα.

Ο λόγος για το βίντεο της συνέντευξης του Ντομινίκ Στρος Καν και το κομμάτι εκείνο που είχε κοπεί και δεν είχε παιχτεί στην Γαλλική τηλεόραση. Είχε παίξει όλη η συνέντευξη αλλά το σημείο όπου έλεγε την πραγματική και μοναδική αλήθεια για την Ελλάδα και το Μνημόνιο ο Στρός Κάν είχε κοπεί. Έτσι απλά στην κυριολεξία η υπόθεση ΔΝΤ και Μνημόνιο αποδεικνύεται με το εν λόγο βίντεο Ντοκουμέντο, πως ήταν το φιάσκο σε ολόκληρη την μεταπολεμική Ελλάδα. Το Μεγαλύτερο Σκάνδαλο όλων των εποχών στην Ελλάδα της Σύγχρονης ιστορίας.

Ήταν όλα μιλημένα ήταν όλα συνεννοημένα από τον Πρωθυπουργό της χώρας να μας βάλει στην σκοτεινή περιπέτεια του Μνημονίου.

Τι λέει ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ στο βίντεο που έπαιξε το «ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ NEWS»

«Όταν λέω υπερβάλλοντας ότι όταν ήρθε το ΔΝΤ [στην Ελλάδα] κλείσαμε το θέμα σε 15 ημέρες, το κλείσαμε σε 15 ημέρες διότι δουλέψαμε επί μήνες πριν με τις ελληνικές αρχές και το κάναμε υπόγεια. Γιατί αυτό; Γιατί οι ελληνικές αρχές επιθυμούσαν την παρέμβαση του ΔΝΤ, αν και ο Παπανδρέου για πολιτικούς λόγους δεν το έλεγε στο λαό. Αλλά από την αρχή με είχε πάρει πολλές φορές τηλέφωνο. Με είχε πάρει τηλέφωνο το μήνα Νοέμβριο – Δεκέμβριο του 2009 λέγοντας μου ότι χρειαζόμαστε βοήθεια. Και είναι αλήθεια ότι είχε συνειδητοποιήσει πως είχε ανάγκη από βοήθεια».

Απίστευτα πράγματα….

Την ώρα που φώναζε στον κόσμο ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας λεφτά υπάρχουν την ίδια στιγμή ο ίδιος κανόνιζε στο παρασκήνιο αυτό που γίνεται σήμερα…. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ…!!!

Εξηγούνται λοιπόν όλα γιατί απαξίωσε την χώρα μας στο εξωτερικό με το πρόσχημα του «Τιτανικού» και με την περίφημη φράση «πιστόλια στο τραπέζι». Τα θυμάστε…;;;;

Απαξίωσε και ευτέλισε την οικονομική κατάσταση και όχι μόνο σε ολόκληρη Ευρώπη και μετά κάλεσε από το περίφημο Καστελόριζο το ΔΝΤ για να μας σώσει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ