Μεγάλη Αγωνία στους Υποψήφιους Συμβούλους του Δήμου Σπάρτης…

9Με μεγάλη αγωνία αναμένουν οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Σπάρτης τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας καθώς μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας δεν υπάρχει εικόνα και ενημέρωση.

Σύμφωνα με το Ρεπορτάζ του Report24 το νέο Δημοτικό Συμβούλιο που θα προκύψει μετά και την κατανομή εδρών του δεύτερου γύρου θα είναι αρκετά ανανεωμένο ενώ οι πρωτιές για κάθε συνδυασμό… κρύβουν εκπλήξεις.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν ονόματα που δεν τα πήγαν τόσο καλά όσο το 2010 και άλλα που αύξησαν την δυναμική τους.

Οι σταυροί για κάθε υποψήφιο θα βγουν από το πρωτοδικείο και ίσως ούτε την Τρίτη να υπάρχει καθαρή εικόνα.

Η κατανομή εδρών για τον πρώτο γύρο : 10 για τον Σταύρο Αργειτάκο, 8 για τον Βαγγέλη Βαλιώτη, και από μία οι υπόλοιποι συνδυασμοί.

Με την κατανομή του δεύτερου γύρου και σε συνδυασμό του αποτελέσματος ενδέχεται να αυξηθούν του πρώτου και του τρίτου, να μειωθούν του δεύτερου και του πέμπτου συνδυασμού ενώ ο τέταρτος να παραμείνει ως έχει.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα…