Κανελλάκης, Σκούρος και άλλα πρόσωπα κοντά στην ΑΕ Σπάρτης.. Παραίτηση Νικόλαρου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Νέες εξελίξεις έχουμε στον χώρο της ΑΕ Σπάρτης μετά την συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο της Σπάρτης.

Ο Δημήτρης Νικόλαρος λαμβάνοντας πρώτος τον λόγο ευχαρίστησε τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την μεγάλη βοήθεια και στήριξη στην ομάδα δηλώνοντας πως θα στηρίξει και φέτος την μεγάλη προσπάθεια και ενημέρωσε πως για προσωπικούς λόγους παραιτείται από την Διοίκηση αλλά θα είναι κοντά στην ομάδα όποτε του ζητηθεί.

Τον λόγο στη συνέχεια έλαβε ο Γιάννη Βουζιώτης  και ευχαρίστησε τον απερχόμενο πρόεδρο Δημήτρη Νικόλαρο για την προσφορά του στην περσινή χρονιά. Σημείωσε πως ο κ. Γιαννακόπουλος θα είναι κοντά στην ομάδα και φέτος αλλά πρέπει και οι φίλαθλοι να μπορέσουν να σταθούν κοντά στην ομάδα για πετύχει τους στόχους που δεν είναι άλλοι από Πρωτάθλημα και άνοδο.

Τέλος το λόγο πήρε ο τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Δημήτρης Καρράς ο οποίος σημείωσε πως έχει έρθει σε επαφή με ανθρώπους της Σπάρτης όπως ο Ηλίας Κανελλάκης, ο Μπάμπης Σκούρος, ο Δημήτρης Μπάρδης, ο Αντώνης Μαλεπιτζής και άλλους που έχουν την διάθεση να είναι κοντά και ενεργά στην ομάδα. Στόχος όλοι μαζί ενωμένοι να πετύχουμε τους φετινούς στόχους.

Επίσης σημείωσε την αναγκαιότητα για ενεργή στήριξη του κόσμου τόσο με τα εισιτήρια διαρκείας όσο και με την ενεργή παρουσία στο γήπεδο.

Στη συνέχεια υπήρχε διάλογος με τον κόσμο που έσπευσε να παρακολουθήσει και να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στην ομάδα και αυτό που έμεινε ως απόσταγμα είναι πως όλοι έχουν την διάθεση και την όρεξη να στηρίξουν την ομάδα να ανέβει κατηγορία.

Τέλος η γενική συνέλευση και τελικός σχεδιασμός του νέου διοικητικού συμβουλίου θα γίνει στο τέλος Σεπτεμβρίου.

Ρεπορτάζ Φωτογραφίες Βίντεο

Γιάννης Παυλάκος

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA