Κόντρα στην κρίση το «Εν Χατίπι» πρόσφερε πλούσια εδέσματα στην “7η Συνάντηση Γευσιγνωσίας”… Βίντεο

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μια συνάντηση που έχει γίνει θεσμός. Για 7η συνεχόμενη χρονιά το «Εν Χατίπι» στην Σπάρτη πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την συνάντηση Γευσιγνωσίας, μια συνάντηση με τα τοπικά φρέσκα προϊόντα σε συνδυασμό με την μαγειρική του Μιχάλη Τσαγγάρη.

Η Συνάντηση που έλαβε χώρα την Κυριακή 16 Νοεμβρίου είχε πάνω από 35 διαφορετικά πιάτα, γλυκίσματα, φρέσκο ελαιόλαδο και κρασί προσφορά τοπικών παραγωγών και επαγγελματιών.

Το «Εν Χατίπι» φέτος με έναν σύντομο απολογισμό πρόσφερε εντελώς δωρεάν πάνω από 500 μερίδες φαγητό που ήταν τοποθετημένο σε έναν παραδοσιακό μπουφέ δίπλα στην ξυλόσομπα. Όπου και να κοιτάξεις μέσα στο «Εν Χατίπι» σε παραπέμπει σε άλλες εποχές λες και ο χρόνος έχει σταματήσει. Το ρολόι όμως γράφει 2104 και όσο να προχωρά ο χρόνος, κάποια πράγματα στο «Εν Χατίπι» κρατάνε την απλότητα και την παράδοση που τόσο λείπει στο σύγχρονο σήμερα θέτοντας τον χρόνο σε δεύτερη μοίρα.

Από τα κάδρα και την διακόσμηση μέχρι τα εδέσματα που παρασκευάζονται καθημερινά από τον Μιχάλη και τους άξιους συνεργάτες τους.

Η «7η Συνάντηση Γευσιγνωσίας» μπορεί να πέρασε δίνοντας ραντεβού για την επόμενη χρονιά αλλά καθημερινά είναι εκεί για να προσφέρει νόστιμο σπιτικό φαγητό.

Το Report24 ήταν εκεί…

Ρεπορτάζ Βίντεο

Γιάννης Παυλάκος

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA