Αντώνη σπάστους πια τον τσαμπουκά…!!!

Δεν υπάρχει πουθενά πια αυτή η προπαγάνδα που εξαπολύουν από το πρωί τα πράσινα παπαγαλάκια από την Αλεξανδρούπολη έως την Μάνη και την Κρήτη. Από το πρωί έχει ξεκινήσει ένας ανελέητος πόλεμος για το μόνο καθαρό προφίλ που στήριξε και στηρίζει την θέση και την πολιτική του απέναντι στο Μνημόνιο και δίπλα στον πολίτη. Τον Αντώνη Σαμαρά.

 Φτάνει σε σημείο τέτοιο η προπαγάνδα που μέχρι και οι καθαροί αγνοί Νεοδημοκράτες έχουν αρχίσει και αμφιταλαντεύονται στο τι πραγματικά γίνεται με τη ΝΔ. Άνθρωποι που στήριξαν με κλειστά μάτια αναρωτιούνται που το πάει τώρα η ΝΔ αφού έχουν πέσει όλοι και λένε ότι ο Σαμαράς θα ακολουθήσει την πολιτική Παπανδρέου.

Έλεος πια. Το σύστημα ΠΑΣΟΚ υπάρχει και είναι δυνατό σε αυτά. Τώρα πλέον είναι να ενεργοποιηθεί και το σύστημα της Συγγρού και να βγει επιτέλους στην αντεπίθεση. Από το πρωί μας έχουν πρήξει. Η Συγγρού πρέπει να βγει στην αντεπίθεση και να δώσει την καθαρή εικόνα και την αληθή εικόνα των πραγμάτων. Ο κίνδυνος να περάσουμε ένα νέο πολιτικό Βατερλό με το σύστημα ΠΑΣΟΚ είναι μεγάλος. Υπάρχουν τρόποι και θα έπρεπε να έχουν τεθεί σε εφαρμογή και να έχουν ενεργοποιηθεί οι άνθρωποι που μπορούν και όχι να είναι σε καραντίνα. Αυτές οι μέρες περνάνε στην Ιστορία.

Είναι η ώρα να βγει μπροστά ο πρόεδρος της ΝΔ. Αυτό περιμένουν όλοι. Και είναι η ώρα να το πράξει γιατί μπορεί.